waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

One for healthcare

Een goede start voor elke zorgverlener dankzij een geïntegreerde, persoonlijke digitale omgeving afgestemd op rol, proces en activiteit.

neem contact op
X Achtergrond

Maak een goed begin met One for healthcare

Is zorgpersoneel voor het inzien van een EPD afhankelijk van een desktop op een vaste locatie? Zijn planning- en roosterpakketten alleen inzichtelijk via bepaalde applicaties? Met One for healthcare is de wildgroei van applicaties en informatiebronnen binnen jouw zorgorganisatie verleden tijd. One for healthcare is een geïntegreerde, gedigitaliseerde omgeving volledig afgestemd op de rol, processen en activiteiten van de gebruiker. Alle toepassingen worden op persoonlijke startschermen samengebracht waardoor de gebruiker direct aan de slag kan!

One for healthcare ondersteunt zorgverleners in hun dagelijkse zorgproces.

Dé digitale werkomgeving voor de zorg

Goede zorg betekent ook een goede en stabiele IT-infrastructuur. ilionx brengt met One for healthcare rust in de werkdag en helpt zorgverleners een goed geïnformeerde start te maken met al hun werkzaamheden. Het is een cloud werkplek die zich richt op informatievoorziening en kennismanagement. Hiermee ondersteunt het zorgverleners in hun dagelijkse zorgproces. Zorgverleners zijn vaak aangewezen op diverse werkplekken en applicaties om hun werk goed te kunnen doen. Voordat zij starten met een behandeling moet soms eerst informatie opgehaald worden in een systeem op een desktop. One for healthcare fungeert als een centrale, virtuele desktop in Microsoft Teams die vanaf elk gewenst apparaat beschikbaar is. Ook organisaties die geen gebruikmaken van Teams kunnen gebruik van deze toepassing, bijvoorbeeld met de Sharepoint app. Heldere, relevante inzichten in informatie op persoonlijke startschermen helpen zorgverleners het overzicht te bewaren en hun werk efficiënter te doen.

One for healthcare_2

Het centrale startscherm toont algemene informatie en besturing voor het starten van verschillende typen applicaties, waaronder Windows 10 en traditionele applicaties binnen de zorginstelling zoals het ZIS/EPD. Dit heeft als voordeel dat de gebruiker niet voor elke type informatie een andere applicatie hoeft te starten. Ook is het niet nodig om een vaste desktop te gebruiken. Daardoor kan een behandeling of overleg sneller beginnen. Ook andere relevante gegevens zoals roosters, bed- en OK-bezetting, medicatiegegevens, dossiers en telefoonnummers kunnen hierin worden bijgehouden. Cruciaal hierbij is dat belangrijke gegevens, zoals een reanimatiebeleid of allergieën, ook beschikbaar blijven. Ook mededelingen en nieuws vanuit de zorginstelling of ziekenhuis, de regio of het land blijven inzichtelijk. Dit biedt zorgverleners snel een goed overzicht, wat de zorg ten goede komt.

One for healthcare tablet

Unieke HiX-koppeling

Uniek aan One for healthcare is de rol-gebaseerde HiX-koppeling die informatie ophaalt uit verschillende systemen, zoals een ZIS of EPD. Een datawarehouse slaat de informatie op en creëert met de geïntegreerde Power BI-oplossing heldere rapportages. Hiermee heeft elke zorgverlener op basis van zijn of haar rol inzicht in de gegevens van de patiënten en de zorgorganisatie en zijn zij in staan snel beslissingen te nemen.

Organisaties die al werken met Microsoft 365 bundelen de krachten van Office 365, Azure en hun huidige IT-omgeving in één overzicht met One for healthcare, een toevoeging aan Microsoft Teams. Zo ondersteunt One for healthcare om met meer structuur efficiënter te werken, met meer tijd en focus voor de patiënten als gevolg. Met One for healthcare geef je jouw zorgverleners de beste start.

Link gekopieërd