waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

inrichting, opbouw en samenhang

De complexiteit van je IT-omgeving omzetten naar een architectuur die jouw bedrijfsvoering optimaal ondersteunt.

neem contact op
X Achtergrond

Effectieve IT-architectuur als fundament voor digitale innovatie.

Hoe wendbaarder je organisatie, hoe meer ruimte er ontstaat voor innovatie. De architectuur van de IT-omgeving is hierin allesbepalend en vormt een belangrijk onderdeel van Smart ICT Services. Ben je in staat om snel nieuwe applicaties te implementeren en integreren? En kun je binnen een handomdraai op- of afschalen? Bij ilionx ben je aan het juiste adres om de complexiteit van je IT-omgeving om te zetten naar een architectuur die jouw bedrijfsvoering optimaal ondersteunt.

De impact en mogelijkheden van cloud op jouw IT-omgeving

Het is zeer waarschijnlijk dat jouw organisatie in ieder geval één applicatie in de cloud heeft draaien. Er zijn echter maar weinig organisaties die alles naar de cloud hebben gemigreerd. De cloud biedt veel mogelijkheden en iedere organisatie maakt graag gebruik van de voordelen die het kan bieden. De keerzijde? Binnen no time zie je door de bomen het bos niet meer. Ondertussen heb je te dealen met uitdagingen als controle, beheer en veiligheid. Waar staat data bijvoorbeeld en wie is daar eigenaar van? Hoe monitor je al die omgevingen, zodat je IT-landschap veilig is? En hoe houd je de regie en zorg je ervoor dat alles goed met elkaar samenwerkt? Een goede inrichting van de applicatie-architectuur is het antwoord op al deze vragen. Onze experts helpen daar graag bij.

IT-architectuur: inrichting, opbouw en samenhang

Kies je voor één of meerdere cloudleveranciers? Wanneer ga je voor Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en wanneer voor Platform-as-a-Service (PaaS), Software-as-a-Service (SaaS) of private cloud? De cloudmigratie kan een grote uitdaging zijn. Worstel je ermee? Met een cloud readiness assessment helpen we je bij het maken van de juiste keuzes. Op basis van een beslisboom bepalen we welke applicaties on premise moeten blijven, welke naar de cloud kunnen en welke applicaties omgebouwd moeten worden. We kijken vanuit de business, en niet vanuit IT, zodat de bedrijfsvoering optimaal wordt ondersteund. We verwachten dat veel bedrijven de komende tijd de overstap gaan maken naar Container-as-a-Service (CaaS). Hiermee beheer en implementeer je containers, applicaties en clusters op container gebaseerde virtualisatie. Dit stelt je in staat om snel en effectief applicaties te ontwikkelen, testen en uitrollen. We onderzoeken graag samen de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Geoptimaliseerd applicatielandschap als ruggengraat voor de organisatie

Of je deels al in de cloud werkt of de migratie naar de cloud nog wil maken, onze experts ondersteunen je. Niet alleen vanuit onze vakinhoudelijke expertise, maar ook met kennis van jouw branche. We kijken kritisch naar de wensen van de organisatie en gaan samen op zoek naar de best passende cloud-oplossing. We helpen bij de juiste inrichting én transitie, zodat er straks een architectuur staat waar jouw organisatie op kan bouwen. Ben jij klaar om je innovatie een boost te geven?

Klaar voor een IT-architectuur die je bedrijfsvoering optimaal ondersteunt?

neem contact op
Link gekopieërd