waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

application en quality

Om zeker te zijn van kwalitatief hoogstaande software is het van belang dat de professionals op het gebied van testen en kwaliteitsbewaking al vanaf de start betrokken zijn en blijven.

neem contact op
X Achtergrond

Testen en kwaliteitsbewaking is al lang niet meer een laatste stap voordat software wordt opgeleverd

Testen en kwaliteitsbewaking zijn een onlosmakelijk onderdeel van software development. Van applicaties wordt een hoge beschikbaarheid verwacht en dat is alleen mogelijk als de kwaliteit in orde is. Om zeker te zijn van kwalitatief hoogstaande software is het van belang dat de professionals op het gebied van testen en kwaliteitsbewaking al vanaf de start betrokken zijn en blijven.

Bij projecten die wij voor onze klanten uitvoeren, betrekken wij deze professionals al vanaf het moment dat de requirements worden opgesteld. Zij zorgen ervoor dat de kwaliteitsstandaarden worden neergezet en dat de software tegen de requirements kan worden getest. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de software die wij opleveren, voldoet aan de afgesproken kwaliteitsnormen.

ilionx bied je ook de mogelijkheid om onze professionals op jouw eigen projecten in te zetten. Zij monitoren voor jou het ontwikkelproces en zorgen voor testing en controle, datakwaliteit en data-integriteit. Ook kunnen zij trainingen verzorgen en impactanalyses uitvoeren.

Onze professionals hebben ruime ervaring met testautomatisering. Het op de juiste manier inzetten van testautomatisering zorgt ervoor dat het testen minder tijd kost en de op te leveren software een hogere kwaliteit heeft.

Link gekopieërd