waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

focus, structuur en automatisering in je proces

Workflow helpt bij het optimaliseren van processen, waarbij medewerkers taakgestuurd gaan werken. Zo haal je de complexiteit van handelingen uit je processen.

neem contact op
X Achtergrond

Workflow helpt de complexiteit van processen effectief te lijf te gaan.

Als organisatie krijg je ongetwijfeld te maken met complexe, veelvoorkomende bedrijfsprocessen. Processen die veel tijd en aandacht vereisen. Bij workflows gaat het vaak om afdeling-overstijgende processen, waarbij meerdere belanghebbenden zijn betrokken. Met Workflow breng je focus, structuur en automatisering in je processen. Het helpt bij het optimaliseren van processen, waarbij medewerkers taakgestuurd vanuit workflow gaan werken. Op die manier haal je de complexiteit van handelingen uit je processen en breng je processen in beweging.

Een wendbare organisatie met geoptimaliseerde processen

Dankzij hyperautomation zet je dit proces in beweging. Het startpunt? Workflow voor procesorkestratie en het werken vanuit workflows. Alle processen, structuren en workflows binnen je organisatie worden duidelijk in kaart gebracht. Om ze vervolgens te evalueren en, waar nodig, optimaliseren. Dit leidt tot een hogere productiviteit, lagere kosten en een verbetering in de operationele efficiëntie. Bovendien stelt het organisaties in staat te voldoen aan de geldende regelgeving. Maar ook om processen flexibel aan te kunnen passen aan veranderende omstandigheden of behoeften. Dit maakt je organisatie wendbaarder.

Meer efficiëntie en wendbaarheid. Minder verloren tijd en informatie

Maar voorafgaand aan het integreren van Workflow, starten we altijd met een analyse. Zo zoomen we in op de kansen die er liggen. Hoe kunnen we het potentieel van jouw organisatie zo optimaal mogelijk inzetten? Dankzij deze werkwijze zorgen we ervoor dat de oplossing perfect aansluit bij jouw business uitdagingen en ambities.  Zo is investeren in Workflow een investering in wendbaarheid én efficiëntie!

samen sterker

CBR | Hyperautomation bij het CBR

Hoe het CBR 60% van haar 700 duizend medische beoordelingen automatiseerde

lees verder
UWV

Hoe UWV samen met ilionx en IBM binnen 6 weken het tijdelijke NOW-programma lanceerde

lees verder

Wil je ook focus, structuur en automatisering in je processen brengen?

Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op. Desmin Dekker
neem contact op
Link gekopieërd