waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

alles op orde onder de motorkap

Met efficiënt applicatiebeheer leveren we beschikbaarheid door de performance en stabiliteit 24/7 te controleren.

neem contact op
X Achtergrond

Applicatiebeheer: alles op orde onder de motorkap.

Een stabiel applicatielandschap om je business continuity te waarborgen: dat is je doel. Maar hoe bereik je dit? Met efficiënt applicatiebeheer leveren we beschikbaarheid door de performance en stabiliteit 24/7 te controleren, of dit nu een on premises omgeving of een (hybride) cloudomgeving betreft. Onze consultants focussen zich op de snelheid in de gehele keten, en niet op slechts één proces. Hierdoor wordt een hoge uptime en stabiliteit gegarandeerd. Met deze aanpak brengen we eenvoud en rust, waardoor jij je weer kunt focussen op je core business.

Een gestroomlijnde werkwijze

Dankzij een strak ingericht incident managementproces verhelpen onze experts snel en effectief issues. We garanderen heldere KPI-afspraken en rapporteren maandelijks over eventuele incidenten en de beschikbaarheid. Werk je graag agile? Wij ook. Met storyboards brengen we incidenten in kaart. Hierdoor creëren we een balans tussen het snel blussen van brandjes en het aanpakken van gestructureerde problemen. Het resultaat is een hogere beschikbaarheid. Ook hebben we de juiste expertise in huis om werkzaamheden en processen te automatiseren met ansible playbooks. Hierdoor kunnen we ons beheerwerk efficiënter en met minder kans op fouten uitvoeren. Kortom, we brengen eenvoud aan in complexiteit zodat alles onder de motorkap goed blijft draaien.

Bij spoed: 112 applicatiebeheer

Heb je eerder behoefte aan een snelle incidentanalyse van het applicatielandschap? Of is er een spoedscan van een bepaalde (bedrijfskritische) applicatie nodig? Dan biedt 112 applicatiebeheer uitkomst. Onze consultants werken kortcyclisch aan de analyse van je omgeving of applicatie. Binnen een week heb je een compleet rapport in handen. Je krijgt snel antwoord op wat er mis is, waardoor je ook snel vooruit kunt. Heb je verdere ondersteuning of begeleiding nodig? Geen probleem, we delen onze kennis en expertise graag.

Functioneel beheer

Doordat we domeinkennis hebben, weten welke processen gehanteerd worden en snappen hoe IT en automatisering werkt, verzorgen we ook sterk functioneel beheer. Hierin werken we samen met én voor de gebruiker, zodat deze snel weer verder kan. We begrijpen de input, snappen de verwachte output en weten wat daarvoor nodig is. Op deze manier vormen onze experts de brug tussen de business en IT.

Onze dienstverlening

De experts van ilionx staan je graag bij met:

  • Applicatiemonitoring
  • Automatisering
  • Event management met service- en elementmonitoring
  • File transfer beheer (o.a. MFT & OGG)
  • Lifecycle management
  • Migratietrajecten & projecten
  • OpenShift en WebLogic
  • 112 applicatiebeheer
  • 24/7 support op je applicaties en omgevingen

Weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van applicatiebeheer?

neem contact op
Link gekopieërd