waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Healthcare Process Intelligence

Hoe je afwijkingen gebruikt voor het verbeteren van werkprocessen.

neem contact op
X Achtergrond

Procesoptimalisatie

Staat een werkproces eenmaal op papier dan heb je hier veel gemak van: iedere medewerker kan zien hoe en in welke volgorde taken uitgevoerd worden en volgt – idealiter – het juiste proces. Althans, als het werkproces klopt! Want loopt het werkproces (nog steeds) zoals toen bedacht en beschreven? Is het overeenkomstig ingericht in HiX / EPD? Zijn er knelpunten aanwezig en zo ja, waar en hoe vaak komen ze voor? Interessante informatie waarmee je zonder twijfel je processen op een aantal punten kunt verbeteren. Maar hoe verzamel je al die informatie in een 24-uur draaiend ziekenhuis met een drukbezet HiX-systeem? Laat het aan ons over! Wij voeren een quickscan voor je uit met de ilionx Healthcare Process Intelligence. Het toont hoe je zorginformatiesysteem gebruikt wordt binnen je zorginstelling. Het focust op de afwijkende werkprocessen en zorgt er met datamining voor dat je streven naar procesverbetering een succes wordt.

"Healthcare Process Intelligence maakt inzichtelijk hoe gebruiksprocessen lopen en waar de knelpunten zitten."

Quickscan

Je hoeft je geen zorgen te maken dat deze vorm van dienstverlening een groot beslag legt op je zorginstelling. Waar traditionele procesanalyses via interviews en workshops momentopnames verzamelen – arbeidsintensief! – , gebruikt ilionx met het Healthcare Process Intelligence de gegevens uit het zorginformatiesysteem. Met als voordeel dat het proces over een langere periode én structureel onderzocht wordt. Met als resultaat een snellere waarneming van afwijkingen en, vanzelfsprekend, sneller ingrijpen. Het liefst proactief!

Hoe gaat dit nu allemaal in zijn werk? ilionx voert een quickscan uit om de grootste knelpunten en afwijkingen zichtbaar te maken. Is snelle actie noodzakelijk? Dan kan dat: het rapport van de quickscan is dé basis om met procesoptimalisatie aan de slag te gaan. Wij staan tot je dienst!

Stappenplan

Stappenplan HPI

 

Link gekopieërd