waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

innovatie door integratie

Maak laagdrempelig gebruik van het meest complete integratieplatform.

neem contact op
X Achtergrond

MuleSoft as a Service: innovatie door integratie

Integratie zorgt voor innovatie. Dat is één ding dat zeker is. Door data uit verschillende systemen te combineren, kom je tot nieuwe oplossingen en ideeën. Je kunt het applicatielandschap snel veranderen, gecontroleerd data delen met doelgroepen of een compleet klantbeeld opstellen. Maar hoe maak je data beschikbaar over honderden applicaties heen? Voor welk integratieplatform kies je? En waar haal je de expertise vandaan? ilionx biedt MuleSoft as a Service (MaaS) aan. We voeren, als één van twee partijen in Nederland, het MuleSoft Outsourcing Service Provider model. Dit betekent dat we het MuleSoft platform zelf hosten, zodat jij toegang krijgt tot een top-tier integratieplatform mét laagdrempelige instapopties.

Een instapmodel voor iedere organisatie

De verSaaS-ing van het applicatielandschap zorgt voor behoorlijke uitdagingen op het gebied van integratie. Top-tier integratieplatformen bieden vaak een uitkomst dankzij hun uitgebreide mogelijkheden en robuustheid, maar de licenties zijn prijzig. Zo ook Mulesoft, dat onderdeel is van het Salesforce ecosysteem. Met MaaS maak je alleen gebruik van de MuleSoft functionaliteiten die je nodig hebt, zoals streaming, berichtgeving, documentoverdracht, API-management of een servicebus. Het integratieplatform wordt door ons beheerd, gemonitord en geconfigureerd. Heb je niet de juiste expertise in huis? Geen zorgen. Onze senior integratie-experts zijn als Team as a Service (TaaS) in te huren. Deze capaciteit schaal je flexibel op en af. Door volledige ontzorging op het gebied van advies, implementatie, beheer en infrastructuur behoud je gecontroleerde toegang tot je data, waar deze ook maar staat.

Assessment, advisering en aan de slag

Een robuuste integratie zorgt ervoor dat je geen omwegen in standaardsoftware hoeft te bouwen. Op deze manier minimaliseer je maatwerk en vendor lock-in. Onze aanpak is net zo doeltreffend. We voeren binnen enkele dagen een assessment uit, waarin we een kijkje nemen onder de motorkap. Hoe ziet je applicatielandschap eruit? Wat gaat er goed, waar zitten de knelpunten en waar wil je naartoe groeien? Op basis van onze bevindingen stellen we een advies op met concrete acties en verbeterpunten. De modulaire opbouw van MaaS stelt je vervolgens in staat om de stap te zetten die het beste past bij jouw organisatie om het maximale uit MuleSoft te halen. Wanneer we aan de slag gaan, is MaaS binnen één week voor iedere nieuwe klant up-and-running. Wat is jouw volgende zet?

Waarom en wanneer je kiest voor MuleSoft as a Service

Ga naar blog
Link gekopieërd