waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Waarom en wanneer je kiest voor MuleSoft as a Service

MuleSoft as a Service (MaaS)

Twijfel je over het gebruik van MuleSoft? Of wil je wel starten, maar weet je niet hoe?

Dan is deze blog voor jou. Het top-tier integratieplatform is een van ’s werelds toonaangevende platforms voor het bouwen van applicatienetwerken die bedrijfsapps, gegevens en devices in elke cloud en on-premise met elkaar verbinden. Maar: daarbij komt ook een bepaald prijskaartje en kennisniveau kijken. Om dit alles wat gemakkelijker te maken, heeft ilionx MuleSoft as a Service (MaaS) ontwikkeld. Waarom en wanneer je voor deze dienst kiest, lees je hier.

Specialistische kennis ontbreekt

MuleSoft biedt een onafhankelijke, goed doorontwikkelde integratie-oplossing. Het biedt het meest complete pakket op de markt. Dit is naast de kracht van het platform ook vaak de bottleneck: de instapprijs is hoog en de benodigde Mulesoft kennis ontbreekt vaak. Er is veel specifieke kennis nodig om het platform te begrijpen. En MuleSoft-specialisten? Die zijn moeilijk te vinden. Daarom host ilionx als één van twee partijen in Nederland het MuleSoft platform zelf en biedt hierbij Team as a Service (TaaS) aan. Onze senior integratie-experts delen graag hun kennis en hun capaciteit schaal je makkelijk op en af. We zorgen voor een strakke integratie-architectuur en kunnen het volledige beheer verzorgen, waarbij er ook oog is voor het securityaspect.

Licentiemodel

Waar je bij MuleSoft licenties vooraf afneemt en per API verdeelt, doe je dit bij ons flexibel per server. Hierbij kies je zelf met onze hulp voor de indeling van de API’s op de server. Het kan zo zijn dat een API juist ’s nachts actief is en een andere overdag. Deze kun je op dezelfde server gebruiken voor optimale efficiëntie. Onze snelle servers hebben bijvoorbeeld plek voor tien, twintig of vijftig API’s. Je kunt deze flexibel inkopen en ook weer gemakkelijk afschalen. Kostentechnisch is dit wel zo prettig. Zo zit je niet een heel jaar vast aan iets dat je niet meer gebruikt. De integraties worden zo gebouwd dat deze herbruikbaar zijn en je over een mooi API-netwerk beschikt. Elke volgende integratie zal steeds sneller gereed en goedkoper zijn, omdat er geen point-to-point koppeling wordt gebouwd, maar het bestaande netwerk wordt uitgebreid.

Een complexe oplossing eenvoudig live

Wanneer je start met MaaS bepaal je samen met een toegewijde groep aan experts hoe jouw ideale MuleSoft-omgeving eruit komt te zien. Op welke manier krijg je deze hoog beschikbaar? Misschien betekent dit dat je data in verschillende regio’s van de wereld neerzet. En wil je het liefst zo snel mogelijk weer live zijn na een probleemsituatie? Of kies je ervoor om geen enkel bericht te verliezen? De manier die het beste voor jou werkt, daar gaan we samen naar op zoek. Hierbij is er ook oog voor mogelijke problemen die je misschien zelf over het hoofd hebt gezien. Wanneer alles naar wens is, starten we met de inrichting van je MuleSoft-omgeving. Deze is binnen een week live. Een complexe oplossing eenvoudig maken: dat is wat MaaS doet.

Link gekopieërd