waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

een schaalbaar en naadloos verbonden IT landschap

Meerdere systemen die niet goed met elkaar communiceren. Het zorgt voor frustratie en tijdverlies binnen veel organisaties. De oplossing? Integration.

neem contact op
X Achtergrond

Integration: een moeiteloze samenwerking tussen systemen.

Systemen die niet goed met elkaar communiceren. Het leidt tot frustratie en tijdverlies binnen veel organisaties. De oplossing? Zorgvuldige integratie van systemen waarbij niet alleen de noodzaak tot maatwerk afneemt, maar ook de maximale potentie uit individuele applicaties en hun data(!) gehaald wordt. Naadloze uitwisseling van gegevens tussen verschillende systemen zorgt ervoor dat je data kunt ontsluiten, hergebruiken of verrijken vanuit standaardsoftware. Dit leidt tot kostenbesparing, verhoogt productiviteit en innovatie en draagt bij aan het maken van de juiste – op data gebaseerde – beslissingen.

Een zuiver landschap met minder maatwerk

Een flexibel landschap is een ontkoppeld landschap. Door data uit meerdere bronnen te integreren is het lanceren van een nieuwe dienst mogelijk. Integratie en ontkoppeling spelen ook een belangrijke rol in het vervangen, verhuizen of migreren van bestaande (on-premise) applicaties. Hoe beter het integratie fundament, hoe impactlozer deze activiteiten plaatsvinden. Dat creëert niet alleen wendbaarheid in je landschap, maar draagt ook bij aan exit scenario’s. Een integratiestrategie resulteert bovendien in minder maatwerk. Integraties vinden plaats waar ze thuishoren; het integratieplatform. Zo blijft het landschap zuiver en heeft iedere component zijn eigen verantwoordelijkheid.

Naadloze verbinding van processen, data en technologie

Integratie speelt een cruciale rol bij het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het maakt processen efficiënter, stelt je in staat om snel nieuwe diensten te lanceren en minimaliseert maatwerk. In een digitale toekomst zijn processen, data, technologie en mens naadloos met elkaar verbonden. Maar hoe bereik je dat? Samen kijken we naar de uitdagingen en ambities van jouw organisatie. Zo komen we tot de beste, op maat gemaakte oplossing, geheel afgestemd op de visie van jouw organisatie.

samen sterker

RIVM
GVB
ProRail | Hyperautomation & Integratie
Rabobank

Wil je ook een schaalbaar en naadloos verbonden IT landschap?

Laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op. Fabian Janssen
neem contact op
Link gekopieërd