waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

snel en efficiënt aan de slag met klantdata

Een 360-graden klantbeeld met Salesforce CRM.

neem contact op
X Achtergrond

Een 360-graden klantbeeld met Salesforce CRM.

Wil je snel en efficiënt aan de slag met klantdata? Dan bieden wij uitkomst met Salesforce CRM. De Sales, Marketing en Service clouds van Salesforce zorgen dankzij beter pipeline management voor een optimalisatie van bedrijfsprocessen. De CRM-producten van de wereldwijde softwareleverancier sluiten naadloos op elkaar aan en bieden je een single source of truth waaruit je gemakkelijk rapportages destilleert. Silo’s zijn hiermee verleden tijd. Wel zo handig, als je klantcontactcentrum, salesafdeling of marketingteam snel en efficiënt aan de slag wil met klantdata.

Salesforce Design Lab

Om zo goed mogelijk gebruik te maken van de unieke en innovatieve mogelijkheden van Salesforce, heeft jouw organisatie een professionele partner nodig. Zowel voor nieuwe implementaties, doorontwikkeling of maatwerk op het Salesforce-platform staan we voor je klaar met ons team van gecertificeerde consultants en developers. Zo integreren we Salesforce naadloos in jouw organisatie en halen we er alles uit wat erin zit. In ons Salesforce Design Lab, onze locatie in Almere, ontwikkelen wij componenten die in projecten worden (her)gebruikt, voor snelheid, betrouwbaarheid en lagere kosten.

Salesforce beweegt met je mee

Omdat Salesforce op low-code is gebaseerd, kunnen we de oplossingen compleet op maat maken en inrichten op jouw behoeften. Integraties met SAP, Navision, Exact en diverse andere applicaties in de cloud zijn geen probleem. Bovendien zorgt Salesforce er met regelmatige automatische upgrades voor dat je altijd beschikt over de beste functionaliteiten. Hierin zijn de laatste marktontwikkelingen meegenomen. Zo groeit Salesforce altijd met je mee.

Als onderdeel van het Salesforce-platform bieden we door ons ontwikkelde apps; voor de integratie met financiële systemen, voor facturering vanaf diverse objecten en voor ondersteuning van digitale transacties met e-signing.

Van alle markten thuis

Componenten die tijdens eerdere implementaties zijn bedacht en ontwikkeld hergebruiken we om projecten te versnellen en kosten te besparen. Zo bieden we Industry Templates aan om Salesforce volgens best practices nog slimmer en efficiënter in te richten. Deze hebben we voor diverse branches ontwikkeld.

De voordelen op een rij

  • Advisering & optimalisatie sales- en marketingprocessen

  • Implementatie van alle Salesforce CRM-producten

  • Hergebruik van kennis via Industry Templates

  • Integratie met andere applicaties, ontwikkeling eigen apps en maatwerk

  • Projectmanagement onder onze regie

  • Support en trainingen

De aanpak van ilionx

Kwaliteit en kennis staan in onze samenwerkingen centraal. Iedere implementatie vraagt om een goede voorbereiding; een goed begin is het halve werk. Daarom voeren wij standaard een uitgebreid vooronderzoek uit, bestaande uit diverse workshops en requirements engineering, waarin we jouw organisatie en wensen goed leren kennen. Blijkt hieruit dat je ook ondersteuning kunt gebruiken op andere IT-gebieden, zoals data & aicloud of digitale strategie? Of heb je behoefte aan meer maatwerk, integratie met bestaande applicaties of projectmanagement, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de wensen en jouw business kan projectmanagement variëren van korte sprints (Agile en Scrum) tot DevOps. Als IT-dienstverlener bieden we ondersteuning op al deze vlakken. Ons uitgangspunt? Een duurzame relatie bouwen waarin je een oplossing voor de lange termijn in handen hebt en we samen verder groeien.

Support en trainingen

Is er tijdens of na implementatie nog extra ondersteuning nodig? Geen probleem. Wij leveren  post-project support en desgewenst een online Salesforce Administrator. Daarnaast bieden we als gecertificeerd Salesforce expert een uitgebreid trainingsaanbod waarmee gebruikers, marketeers, sales en toekomstige beheerders een jumpstart krijgen.

Salesforce Administrator Training | Salesforce Executive Training | Salesforce Pardot in 1 day training | Salesforce Sales Training

Learning by doing

Trainingen gericht op ontwikkeling, gebruik en beheer van het Salesforce platform en op voorbereiding voor certificering.

bekijk ons trainingsaanbod
Link gekopieërd