waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

succesvol innoveren met low- en no-code

Met Rapid application development (RAD) ontwikkel je snel kwalitatieve softwareapplicaties.

neem contact op
X Achtergrond

Rapid application development (RAD): citizen developers innoveren succesvol met low- en no-code.

Wie wil overleven in de huidige economie, moet innoveren. Zie het als topsport. Het snelste en het beste team wint. Hiervoor moet je IT, samenspel en tactiek continu verbeteren. Rapid application development (RAD) zorgt ervoor dat jouw team in topconditie is. Door met deze aanpak snel kwalitatieve softwareapplicaties te ontwikkelen, maak je de organisatie flexibeler en wendbaarder. Low- en no-code platformen zijn bij uitstek geschikt voor het toepassen van de RAD-methode. Als bekroond Microsoft-partner en Betty Blocks Excellent Certified partner weten we als geen ander hoe je low-, no-code en RAD combineert om tot de top te behoren.

Wendbaar, efficiënt en snel op weg naar een waardevolle applicatie

Door het gemak van low- en no-code kunnen mensen uit de business als citizen developers aan de slag met het ontwikkelen van applicaties. In combinatie met het toepassen van RAD creëer je een ander ontwikkelritme in je organisatie. Je kunt sneller experimenteren, omdat je sneller een werkend prototype hebt waarmee je aannames in je business case toetst. Hierdoor optimaliseer je niet alleen je business, je verandert hem ook.

Low- en no-code doelgericht inzetten voor maximaal resultaat

De toepassingsmogelijkheden van low-en no-code zijn eindeloos. Dit brengt wél een gevaar met zich mee. Als je zoveel kunt, waarom dan niet gelijk alles? We helpen je bij het vooraf formuleren van verwachtingen en de toegevoegde waarde. Tijdens de ontwikkeling van de applicatie grijpen we hier steeds weer op terug, zodat jij zeker weet dat de applicatie zijn doel dient. Terwijl onze ontwikkelaanpak met korte sprints ritme biedt bij het ontwikkelen van de applicatie, heb jij alle ruimte om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen en deze mee te nemen in het ontwikkelproces.

samen sterker

FacilityXL

Hoe de online portal van FacilityXL MKB-ondernemers helpt groot te denken

lees verder
Univé Duurzame Zekerheid | Betty Blocks

Univé Duurzame Zekerheid vereenvoudigt duurzaamheidsproject door slim te automatiseren.

lees verder

Microsoft Power Platform en Betty Blocks

Als bekroond Microsoft partner hebben we alles in huis om jou te ondersteunen bij het implementeren van het Microsoft Power Platform. Dit houdt niet op bij het neerzetten van een eenduidige architectuur. We helpen ook bij het ontwikkelen van een visie en strategie, bieden ondersteuning op technisch en functioneel gebied en nemen je processen onder de loep. Als Betty Blocks Excellent Certified partner maken we optimaal gebruik van het online en cloud-based application platform as a service (aPaaS). Het platform is geschikt voor het realiseren van apps, websites, webapplicaties en enterprise-applicaties.

ilionx-specialisten ondersteunen jouw citizen developers

Achter iedere topsporter staat een team van verschillende specialisten klaar. Bij ilionx is dat niet anders. Low- en no-code vereisen een specifieke mix aan disciplines. Waar onze security-experts de veiligheid bewaken, onze user experience-experts gebruikersvriendelijkheid en design optimaliseren, letten onze developers op de functionaliteit en de kwaliteit van de applicaties. De change- en adoptieconsultants hebben oog voor het gebruik en de acceptatie van de applicatie. Zo beschikt ilionx als low- en no-code partner over specialistische kennis op alle betrokken werkgebieden.

Link gekopieërd