waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

databases en inrichting op de juiste koers houden

Houd je databases en inrichting op de juiste koers.

neem contact op
X Achtergrond

Healthcheck Infrastructuur, houd uw databases en inrichting op de juiste koers

Een IT-infrastructuur heeft geen onbeperkte levensduur, zeker niet als databases en applicaties uitgebreid worden. Heb je het idee dat HiX niet optimaal functioneert? Dan hoeft dat niet altijd aan de performance te liggen. Het kan geen kwaad de databases en inrichtingen eens aan de standaard bewezen inrichtingen te toetsen. Een ‘healthcheck’ voor jouw infrastructuur is een uitdagende klus, die meer dan de moeite waard kan zijn. Zie je er tegenop om deze complexiteit te ontrafelen of kan je onvoldoende capaciteit vrij maken, dan ondersteunen wij je graag met onze ‘beste practices’ om de stand van zaken in kaart te brengen.

ilionx kijkt bij de Healthcheck naar de gehele infrastructuur en in het bijzonder naar de SQL-omgeving. We onderzoeken standaard de huidige configuratie, architectuur, sizing, opschoning, onderhoudsjobs, performance van de storage en de multimedia inrichting. Op basis van specifieke vragen of prioriteiten lichten we hier aansluitend twee vraagstukken uit voor nader onderzoek, waarover we diepgaand adviseren. Het klinkt complex – en dat is het ook – maar het resultaat is evident: je hebt overzicht over de correcte beslissingen en over degene die toekomstige problemen aankondigen.

Na de uitgebreide check zijn we beschikbaar om de aanbevolen verbeteringen samen, gefaseerd, uit te voeren. Mocht een uitgebreide (her)implementatie noodzakelijk zijn voor een verbetering van de stabiliteit en performance van HiX, laten we je daar natuurlijk niet alleen mee worstelen: ook dan kan je rekenen op onze inzet en ervaring.

Link gekopieërd