waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

optimale bescherming tegen nieuwste virussen en ransomware.

Om zorgorganisaties optimaal te beschermen tegen ransomware of moderne dreigingen, biedt ilionx de oplossing 'Managed Response voor de zorg'.

neem contact op
X Achtergrond

Managed response voor de zorg

Om goede zorg te leveren hebben ziekenhuizen en zorginstellingen een grote hoeveelheid software, externe en interne medewerkers nodig. Dit betekent dat het aanvalsoppervlakte van zorgorganisaties een stuk groter is dan een gemiddeld bedrijf. De schaal en de complexiteit van moderne bedreigingen zorgen ervoor dat traditionele bescherming niet afdoende werkt om patiëntdata te beschermen. Een verouderde infrastructuur op verouderde besturingssystemen, langdurige patchcycli en een breed scala aan ICT zorgen voor een verhoogde kwetsbaarheid voor endpoints en serverworkloads.

ICT-managers in de gezondheidszorg hebben niet alleen betere bescherming nodig, maar ook betere detectie, mitigatie en opsporing van dreigingen. Een gemiddelde levenscyclus van 329 dagen voor inbreuken is onaanvaardbaar. Er wordt een hogere zorgstandaard verwacht van de patiënten.

 

Met managed response beschermd tegen de nieuwste virussen en de slimste ransomware

Om zorginstellingen optimaal te beschermen tegen ransomware of moderne dreigingen, biedt ilionx de oplossing Managed response voor de zorg. Met managed response bieden we optimale bescherming tegen moderne dreigingen. Hierdoor zijn al jouw werkplekken en servers altijd goed beschermd en kun jij weer rustig slapen.

Hoogste mate van bescherming tegen moderne dreigingen

Conventionele virusscanners detecteren voornamelijk bestanden die geïnfecteerd zijn met bekende virussen. Maar wat nu als er sprake is van een nieuw virus? Of van verdachte activiteiten waarvan niet zeker is of het een virus betreft? Managed response biedt hiervoor de oplossing. Het detecteert bedreigingen die anders onopgemerkt bleven. Ook als pc’s of laptops niet geüpdatet zijn of als het gaat om bestandsloze dreigingen, oftewel bedreigingen die geen bestanden nodig hebben om te infecteren. Healthcare Managed response maakt iedere security breach inzichtelijk, prioriteert deze en vermindert risico’s daarmee drastisch.

 

Meest geavanceerde endpoint beveiliging

ilionx’ security expertise en endpoint securitysoftware SentinelOne vormen een gouden duo als het gaat om managed response. Bovenal is het méér dan antivirus. SentinelOne analyseert het gedrag van bestanden en in memory processen. Bij detectie van een virus wordt het proces gestopt en het virus in quarantaine gezet. Zijn er malafide activiteiten maar is niet zeker dat het om een virus gaat? Dan wordt het proces gepauzeerd en pluizen onze cyber securityanalisten alles tot op de bodem uit, ook ’s nachts en in het weekend. Samen bepalen we de te nemen vervolgstappen. Dankzij de roll-back functionaliteit draai je alle handelingen eenvoudig terug naar de situatie voor de aanval, indien een endpoint toch geïnfecteerd is. Hierdoor wordt de schade tot een minimum beperkt.

Link gekopieërd