waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

wij staan klaar met de juiste specialisten

Wij ondersteunen ziekenhuizen en zorginstellingen met onze HiX dienstverlening.

neem contact op
X Achtergrond

ilionx staat altijd voor u klaar met de juiste specialisten

HiX werkt optimaal als de zorgprocessen en de inrichting goed op elkaar zijn afgestemd. Na livegang ervaar je de resultaten van de -soms- maandenlange inrichting. Nemen de vragen en issues vanuit uw zorginstelling kort na livegang toe? Dan zijn we er voor je.

Om een goede beheerorganisatie neer te zetten en standaard content te vertalen naar de praktijk. Om jouw inrichting en processen te evalueren volgens je nieuw verworven inzichten. Een speerpunt binnen de HiX dienstverlening door ilionx. Wij zoeken samen met je de grenzen binnen de standaard content op en ondersteunen je bij het maken van de mogelijke verbeterslagen. Dat geldt niet alleen binnen projecten of implementaties van HiX / EPD: ook wanneer je al jarenlang HiX gebruikt ontzorgen we je hiermee. Wij ondersteunen ziekenhuizen en zorginstellingen met onze HiX dienstverlening.

Of je nu kiest voor de slimme procesanalyse Healthcare Process Intelligence, voor ondersteuning bij functioneel beheer, domein- of werkgroepbegeleiding, of het bijscholen van uw medewerkers via opleidingen en begeleiding bij testprocessen: ilionx staat altijd voor je klaar met de juiste specialisten.

Functioneel beheer, de cruciale link tussen mens en systeem

Uw functioneel beheer is één van de belangrijkste schakels in het dagelijks beheer van HiX: zij zijn over het algemeen het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers. Zij helpen je de link met ICT, tussen de werkprocessen en de inrichtingen – al dan niet volgens de standaardcontent –  intact te houden. Een verantwoordelijke rol die niet iedereen kan vervullen. Mis je tijdelijk medewerkers voor het beheren en verder ontwikkelen van een specifieke module van HiX of als ondersteuning van uw beheerders in kleine(re) projecten? Een ilionx functioneel beheerder lost dit voor je op. Of heb je simpelweg een paar extra handen nodig op je ICT-afdeling, maar dan bij voorkeur wel handen die álles weten van HiX? Dan zit je met de hoogwaardige kennis van een ilionx functioneel beheerder goed. Zij doorgronden HiX als geen ander en zetten hun ruime ervaring graag voor je in. Geheel volgens je wensen en zolang je het nodig hebt.

Wil je liever geen tijdelijke uitbreiding van je team, maar een structurele oplossing voor capaciteit op je ICT-afdeling? Die hebben we ook voor je: functioneel beheer op maat.

Link gekopieërd