waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

technisch applicatiebeheer

Optimaal functionerend en up-to-date HiX, beheer van hardware en systeemprogrammatuur.

neem contact op
X Achtergrond

Technisch applicatiebeheer.

Voor een optimaal functionerend en up-to-date HiX stelt ilionx producten en monitoring software beschikbaar in Healthcare Information Platform (HIP). Maar dat is nog niet alles: het HIP-concept omvat ook handmatig uitgevoerd onderhoud en beheer van hardware en systeemprogrammatuur, ofwel periodiek technisch applicatiebeheer.

Hiervoor kun je rekenen op de kennis en beschikbaarheid van onze technisch beheerders die dagelijks bezig zijn met de techniek rondom HiX-infrastructuren. Ontzorgen in zijn puurste vorm! Hiermee heb je geen omkijken meer naar de techniek en toch een snel, optimaal beschikbaar en veilig zorginformatiesysteem.

Welke HiX-zorginstelling wil dat nu niet?

Technisch beheersysteem bestaat uit het volgende:

Installatie ChipSoft Hotfixes

Na het testen en goedkeuren van de tweewekelijkse hotfix moet deze nog geïnstalleerd worden en dat kan met één muisklik in Hotfix Manager. Mooi, maar niet zo simpel als het lijkt. Want zowel de installatie van de hotfix als de hotfix zelf hebben impact waar jouw ICT-afdeling zich op voor moet bereiden. Binnen HIP is daar voldoende ruimte voor: terwijl je je richt op het testen en de functionele effecten van de nieuwe hotfix neemt ilionx de technische installatie op zich. Het te volgen hotfixbeleid stemmen we nauwkeurig met je af en zo zorgen we er samen voor dat die ene druk op de knop de gewenste uitwerking heeft.

Verversen omgevingen

De OTA-omgevingen voor opleidingen, testen en acceptatie maakt u vaak aan in een implementatietraject. Na livegang blijven verschillende omgevingen in gebruik: het testen van software, opleiden van nieuwe medewerkers en nieuwe projecten met een eigen projectomgeving gaat onverminderd door. Ook dan wil je gebruik maken van recente gegevens, je wilt immers een goede afspiegeling van de productie. De omgevingen zullen daarom periodiek ververst moeten worden. Hiervoor kun je rekenen op de technisch beheerders van ilionx. Liever zelf het heft in handen? Dan hebben we daar het juiste product voor in de ilionx Management Suite: Healthcare Database Manager.

Importeren tabellen

De applicatie HiX maakt voor het vullen van een aantal tabellen gebruik van externe bronnen, zoals Z-Index, postcodes of tarieven. Externe leveranciers leveren gemiddeld 1 keer per maand de laatste updates uit. Wil je er zeker van zijn dat je registreert met de laatste versies? Laat ons de tabellen periodiek inlezen. Dat kan op afstand en op afgesproken tijden, zodat je eindgebruikers zonder enige hinder dagelijks de juiste gegevens gebruiken. ilionx faciliteert, je registreert.

Inlezen tarieven tabellen

Voor de financiële registratie gebruik je wellicht gestandaardiseerde coderingen in de HiX-infrastructuur om de juiste zorgproducten te declareren. Dan kun je gebruik maken van ons aanbod om de prijslijsten voor zorgproducten periodiek voor je in te lezen in HiX. Dat scheelt je afgewezen declaraties als gevolg van factureren en rekenen met foute tarieven. Je hebt dan altijd de meest recente versies.

Faciliteren DIS aanleveringen

Ben je verplicht om uw DBC-gegevens aan te leveren aan de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA)? Merk je dat deze DIS (DBC-informatiesysteem) aanleveringen snel even tussendoor moeten en heb je veel werk aan het gereedmaken van de gegevens? Dan zorgen wij dat de aanleveringen uitgevoerd worden, geheel volgens afspraak. Wij zetten de aanlevering voor je klaar of voeren deze voor je uit, je zegt het maar.

Klantondersteuning

De afdeling Klantondersteuning is bij ilionx het eerste aanspreekpunt voor alle vragen. Deze afdeling is bereikbaar via een direct telefoonnummer en werkt met een systeem waarin incidenten en changes worden vastgelegd. Maandelijks worden managementrapportages opgeleverd waarin verantwoording wordt afgelegd over de beschikbaarheid van het systeem én incidenten en changes die zijn afgehandeld. De afdeling Klantondersteuning is beschikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast biedt ilionx een 24-uursdienst die 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch beschikbaar is voor kritieke storingen.

Link gekopieërd