waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Healthcare Data Hub

Veilig en betrouwbaar data uit te wisselen van en naar Ziekenhuis Informatiesystemen

neem contact op
X Achtergrond

Gewenste data in het dagelijks proces van de eindgebruiker

Healthcare Data Hub is een onafhankelijk platform dat het mogelijk maakt om veilig en betrouwbaar data uit te wisselen van en naar Ziekenhuis Informatiesystemen (ZIS). De Data Hub werkt middels een door ilionx ontwikkelde REST API die het mogelijk maakt om o.a. de data voor verschillende doelstellingen te ontsluiten en weg te schrijven in en uit het ZIS. Met Healthcare Data Hub biedt ilionx de unieke mogelijkheid voor diverse koppelmogelijkheden. ilionx heeft het ontwikkeld op basis van vragen vanuit de markt. Met meer dan 11 jaar ervaring met zorg-informatiesystemen en de bijbehorende complexe databasestructuur, is Healthcare Data Hub een logische ontwikkeling.

Voor ziekenhuizen maakt Healthcare Data Hub het mogelijk om veilig en betrouwbaar data uit te wisselen van en naar het ZIS. Met Healthcare Data Hub ontzorgen we de eindgebruikers doordat de te ontsluiten data gestructureerd gedeeld kan worden. Het wegschrijven van data kan middels Healthcare Data Hub op de juiste velden in het ZIS worden gerealiseerd. Zo komt de gewenste data in het dagelijks proces van de eindgebruiker zonder onnodige handmatige acties.

Healthcare Data Hub kan bijvoorbeeld ingezet worden voor use-cases zoals Zorginformatiebouwstenen ontsluiten, vragenlijsten en OK informatie.

Link gekopieërd