waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Zorgportaal

Optimale beveiliging voor het zorgverlenersportaal, het patiëntportaal en het portaal voor de aanmeldzuilen.

neem contact op
X Achtergrond

Zorgportaal, richt je op de functionele kant van het zorgportaal.

Het CS-Zorgportaal van ChipSoft ontsluit patiëntinformatie via internet. Patiënten en huisartsen kunnen het ziekenhuisdossier en uitslagen inzien en patiënten kunnen zelf afspraken plannen. Een hele handige en gebruikersvriendelijke tool tot het moment dat onbevoegden de informatie kunnen benaderen. Een datalek? Achterstallig onderhoud? Wet- en regelgeving foutief toegepast? Dan heb je echt een probleem.

Het CS-Zorgportaal goed inrichten, beheren en onderhouden helpt, maar de ervaring leert dat de gestelde eisen door ChipSoft en DigiD en de onderliggende infrastructuur fors kunnen wijzigingen. De techniek is complex en specifiek en de risico’s zijn groot. Boezemt het je geen enkele angst in om je ziekenhuisdata beschikbaar te stellen aan derden? Profileert je zorginstelling zich graag als zorgportaalspecialist? Dan is er geen enkele reden voor het technisch uitbesteden van CS-Zorgportaal.

Maar baren de strenge wet- en regelgeving rondom datalekken, de snelle ontwikkelingen in de portalen en de bestuurlijke aansprakelijkheid je wel degelijk zorgen, dan is ons product Hosting Zorgportaal iets voor je. Met deze hostingvariant is de infrastructuur ondergebracht buiten de muren van de zorginstelling. Wij richten de gehoste CS-Zorgportaalomgeving volledig volgens de Microsoft standaarden en ChipSoft best-practice eisen voor je in, met aandacht voor de eisen van het National Cyber Security Center (NCSC), onder andere voor het gebruik van DigiD-authenticatie. Ook de Third Party Mededeling (TPM-verklaring), die de kwaliteit en beheersing van de ICT-dienstverlening garandeert, heeft ilionx in haar bezit.

Wij kunnen je verzekeren dat de geleverde ChipSoft-portaalinrichting technisch optimaal beveiligd is, zowel voor het zorgverlenersportaal, het patiëntportaal als het portaal voor de aanmeldzuilen. En dat niet alleen, de infrastructuur is ook voorbereid op het toekomstige gebruik van ChipSofts native apps. Je kunt je aandacht zonder zorgen gaan richten op het VIPP-programma: het ‘aanjagen’ van de relatie tussen de patiënt en de zorgverlener. En mocht je daar graag ondersteuning bij hebben, ons projectmanagement zit voor je klaar!

Link gekopieërd