waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

toekomstgericht aan de slag met business applicaties

Wanneer je applicaties op de juiste manier implementeert, ontstaat er synergie tussen systemen, processen en mensen.

neem contact op
X Achtergrond

Business application implementation: stabiele basis voor optimale inzet van business applicaties.

Applicaties spelen een belangrijke rol bij vernieuwingen in je business. Ze stellen je in staat om processen te automatiseren en procesoptimalisaties door te voeren. Door de toenemende hoeveelheid applicaties kan er echter een wirwar ontstaan. Hoe zorg je ervoor dat applicaties op de juiste manier worden geïmplementeerd, zodat er synergie ontstaat tussen systemen, processen en mensen? Of je nu samen met ons een nieuwe applicatie wil ontwikkelen, of een bestaande SaaS-oplossing voor bijvoorbeeld ERP of CRM wil implementeren, ilionx staat je bij als kennis- en implementatiepartner.

Microsoft Dynamics Saas modules

Om jouw klanten de beste dienstverlening te leveren, is het nodig dat iedereen die betrokken is bij de klant, weet wat er bij de klant speelt. ilionx biedt dit overzicht door het optimaal inzetten van de cloud-oplossing Microsoft Dynamics 365. Deze oplossing is meer dan een CRM-systeem; sales en marketing werken via Dynamics 365 samen, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van slimme en relevante mailcampagnes. Naast het creëren van een 360 graden klantbeeld, zorg je daarmee ook voor een betere productiviteit en prestaties van de organisatie. Microsoft Dynamics kan eenvoudig worden uitgebreid met het low-code Power Platform. Denk bijvoorbeeld eens aan Microsoft Power BI voor relevante inzichten, verbeteren en voorspellen.

Lees meer over wat ilionx voor jouw business kan betekenen met Microsoft Dynamics 365.

Salesforce

Wil je snel en efficiënt aan de slag met klantdata? Dan bieden wij met Salesforce uitkomst. De Sales, Marketing en Service clouds van Salesforce zorgen dankzij beter pipeline management voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Silo’s zijn hiermee verleden tijd. Wel zo handig, als je klantcontactcentrum, salesafdeling of marketingteam snel en efficiënt aan de slag wil met klantdata.

Snel aan de slag, kennisborging én op de juiste manier gebruikmaken van de mogelijkheden van Salesforce?

ilionx heeft de expertise in huis om de producten van Salesforce optimaal in te zetten, sales- en marketingprocessen te verbeteren en daarmee te zorgen voor een verlaging van de IT-kosten. Naast het implementeren van alle standaard Salesforce CRM-producten, ontwikkelen we op het Salesforce-platform applicaties op maat.  Ook integreren we Salesforce met andere veelgebruikte applicaties. Zo richten we de Salesforce-omgeving compleet in op jouw behoeften. Sterker nog, we bieden Industry Templates om Salesforce nog slimmer en efficiënter te implementeren volgens best practices. Uiteraard bieden we ook diverse trainingen aan, gericht op ontwikkeling, gebruik en beheer.

Salesforce branchespecifiek inzetten?

Dat kan zeker. Naast de templates bieden we specifiek voor de zorgmarkt Salesforce for healthcare. Hier verbinden we gesprekken, apparaten, processen, services en patiëntgegevens op een volledig nieuwe wijze. Serviceteams, zorgmanagers en -leveranciers en zelfs patiënten krijgen hiermee veel meer inzicht in het zorgproces. Met Tableau, de BI-software van Salesforce, helpen we je snel data te visualiseren en te begrijpen. Wij dragen zorg voor de implementatie van het platform én het bouwen van datamodellen.

Lees meer over wat ilionx voor jouw business kan betekenen met Salesforce.

Aandacht voor een succesvol implementatietraject

Voor het realiseren van een succesvolle implementatie inventariseert ilionx de eisen en wensen waaraan een dergelijke omgeving moet voldoen. We configureren deze en integreren de nieuwe applicaties met andere (bestaande) ICT-voorzieningen. Hierbij staat de user experience bij ons hoog in het vaandel. Net als adoptie- en verandermanagement. Want als je wil dat gebruikers enthousiast aan de slag gaan met een nieuwe oplossing, zul je duidelijk moeten maken wat de meerwaarde voor hen is. Met passende training en kennisdeling zorgen we ervoor dat iedereen succesvol aan de slag kan met de gekozen oplossing. Op deze manier borgen we innovatie in je organisatie en ontstaat er pas écht synergie.

Link gekopieërd