waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

gegarandeerd verwachtingen overtreffen

Door High performance teams werk je altijd met mensen die het hoogst haalbare resultaat willen realiseren.

neem contact op
X Achtergrond

High performance teams: gegarandeerd een specialistisch team dat verwachtingen overtreft.

Als je externe expertise inschakelt via ilionx, wil je zeker weten dat je het beste van het beste krijgt, zonder dat jij je hier druk om hoeft te maken. Dat is waarom wij werken met high performance teams. Dit zijn agile teams waarin specialisten nog nauwer samenwerken. Vergelijk het met een sportteam, waarbij iedere sporter met zijn eigen kwaliteiten een bijdrage levert aan het succes van het team. Doordat de teamleden volledig op elkaar zijn ingespeeld, bereiken ze samen een niveau dat ze ieder voor zich nooit zouden kunnen halen. Hierdoor kun jij rekenen op een team specialisten dat verwachtingen overtreft en de beste resultaten neerzet.

Altijd zeker van een team van specialisten

Een groot voordeel van werken met high performance teams is dat jij geen omkijken hebt naar het selecteren van specialisten voor jouw project. Of het nu gaat om een data engineer, business intelligence-specialist of een data-analist, wij zorgen ervoor dat de nodige expertise voor jou beschikbaar is in het basisteam. Blijkt er toch een teamlid nodig te zijn met een ander specialisme, dan wordt er een wissel gedaan binnen het team, net zoals dat gebeurt tijdens een sportwedstrijd. Doordat we werken met vaste teams, zijn de medewerkers volledig op elkaar ingespeeld. Ze zijn samen verantwoordelijk voor het behalen van het groepssucces. Dit betekent voor jou dat je werkt met mensen die het hoogst haalbare resultaat willen realiseren.

De beste dataoplossing

Onze aanpak kenmerkt zich door het vooraf bepalen van een duidelijke scope. Door onze ervaring in eerdere projecten weten we namelijk als geen ander hoe belangrijk deze is voor het opzetten van een dataoplossing. Daarom nemen we de tijd voor een uitgebreid assessment, waarin we naast jouw behoefte ook de kwaliteit van data, wensen rondom rapportages en achterliggende vereisten in kaart brengen. Hierdoor weet jij precies hoe de implementatiefase eruit gaat zien en hoeveel sprints er nodig zijn. Het eindresultaat is een dataoplossing die volledig aansluit op jouw wensen en behoeften. Wil je het beheer hiervan ook uitbesteden? Ons beheerteam staat voor je klaar: van het oplossen van problemen tot het 24/7 monitoren en onderhouden van systemen volgens uitgebreide SLA’s.

Wil jij werken met mensen die het hoogst haalbare resultaat willen realiseren

neem contact op
Link gekopieërd