waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

data-uitwisseling tussen verschillende gegevensbronnen

We achterhalen de wensen voor jouw nieuwe bedrijfsproces, de eisen die het proces stelt én sluiten deze naadloos op elkaar aan.

neem contact op
X Achtergrond

Experts in analyse en architectuur.

De integratie-experts van ilionx – en zusteronderneming Le Blanc Advies – geven al 20 jaar richting en vorm aan alle veranderingen die invloed hebben op de manier waarop organisaties informatie structureren en toegankelijk maken. Om data-uitwisselingen tussen verschillende gegevensbronnen mogelijk te maken, achterhalen we de wensen voor jouw nieuwe bedrijfsproces, de eisen die het proces stelt én sluiten we deze op elkaar aan. Ons uitgangspunt? Aandacht voor de mensen die met de verandering te maken hebben. We verbinden daarbij mens, business en informatie.

Markten

De wereld is constant in beweging. Van veranderende wetten, vanuit andere locaties werken tot technologische ontwikkelingen. Alles heeft invloed op de manier waarop je informatie organiseert en toegankelijk maakt. Onze experts voelen zich onder andere thuis in – en komen vaak zelf uit – de zorg, retail of de financiële dienstverlening. We begrijpen de processen en spreken jouw taal. De experts van zusteronderneming Le Blanc Advies hebben zich vooral gespecialiseerd in de architecturen en processen binnen (semi)overheidsinstellingen. Kortom: we zijn van veel markten thuis.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van architectuur?

neem contact op
Link gekopieërd