waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

wendbare en flexibele organisatie

Automatiseren is meer dan een proces vervangen door technologie. En digitaliseren is meer dan het inzetten van een applicatie ter ondersteuning van werkzaamheden.

neem contact op
X Achtergrond

Naadloze verbindingen en continue connectiviteit voor een wendbare organisatie

Automatiseren is meer dan een proces vervangen door technologie. En digitaliseren is meer dan het inzetten van een applicatie ter ondersteuning van werkzaamheden. Met technologieën, systemen en applicaties zet je een stap voorwaarts, maar kun je nog niet volle vaart vooruit. Om dit te realiseren is het belangrijk om processen en systemen onder de loep te nemen. Om ervoor te zorgen dat alles naadloos met elkaar verbonden is en dat data soepel door de organisatie stroomt. Dit maakt je IT-landschap wendbaar en stelt jou in staat om snel te schakelen. Zo reageer je in rap tempo op ontwikkelingen of voer je in korte tijd een aanpassing door. Gaat het je duizelen bij het idee dat je van allemaal losse items één integraal geheel moet maken? En dat je bedrijfsprocessen misschien aan vernieuwing toe zijn? Geen paniek, wij staan voor je klaar met raad en daad. Samen zetten we een stabiele basis neer waarmee jouw organisatie wendbaar en flexibel wordt.

Wendbaar en flexibel met moderne integratie

We werken met moderne technologieën die jou in staat stellen om te veranderen. Ze maken bijvoorbeeld een hoge schaalbaarheid mogelijk en hebben een kostenvriendelijk model. Moderne integratie betekent ook een hoge mate van flexibiliteit, waardoor jij snel anticipeert op ontwikkelingen in de markt. Hoe complex je IT-landschap ook is, wij geven advies over de te zetten stappen en helpen bij het realiseren van de optimale inrichting. Je kunt bouwen op extreem veel kennis, kunde en ervaring waardoor je zeker bent van een aanpak en oplossing die bij jouw organisatie passen. Wij voorzien jouw organisatie van de nodige kennis en gereedschappen, zodat integratie van applicaties en systemen tot in de puntjes geregeld wordt. Denk aan concepten en technologieën als API’s, service mesh of een toekomstbestendig iPaaS-platform. Samen creëren we een wendbaar IT-landschap en verhogen we de ontwikkelsnelheid van nieuwe diensten. Goed om te weten: we ondersteunen niet alleen met het neerzetten van technologie, maar zorgen ook dat medewerkers beschikken over de nodige kennis en kunde om deze technologie optimaal tot waarde te laten komen.

Verbinding tussen systemen voor soepele data-uitwisseling met klassieke integratie

Wissel jij veel data uit? Intern tussen systemen en applicaties? Of zelfs extern met klanten of partners? En geeft dit de nodige uitdagingen of zelfs problemen? Systeemintegratie is dan een belangrijke stap voorwaarts. Het is zelfs een voorwaarde voor een succesvolle digitale toekomst. Als de integratie aan de achterkant ontbreekt, kun je aan de voorkant niet voorzien in de groeiende behoefte van de klant. Hoog tijd dus om die integratie te realiseren. De basis voor de integratie wordt gevormd door standaard patronen die al sinds 2003 beschreven en marktbreed geaccepteerd zijn. Het grote voordeel van klassieke integratie is dat je legacy applicaties kunt ontsluiten met gangbare protocollen. Deze protocollen zijn robuust en ontwikkeld om lang mee te gaan. Daardoor ben je zeker van continuïteit. Implementatie van de benodigde integraties op basis van deze patronen zorgt voor een robuuste, schaalbare, herhaalbare en betrouwbare data-uitwisseling. Onze professionals hebben diepgaande kennis van integratie en een berg aan ervaring. We staan in de startblokken om je systemen te koppelen, zodat jij berichten en bestanden gestructureerd kunt uitwisselen.

Integratie transformatie kompas: startpunt voor een succesvolle migratie van je IT-architectuur

Migreren naar een geïntegreerd IT-landschap is makkelijker dan je denkt. Toch gaat het nooit zonder slag of stoot. Wij weten als geen ander hoe je hier op de juiste manier mee omgaat. Daarom is de migratie van je huidige architectuur naar een moderne (integratie)architectuur bij ons in goede handen. In onze aanpak starten wij met het integratie transformatie kompas (ITK), dat helpt om te bepalen waar je op dit moment staat en op welke manier en in welke richting je het beste de volgende stappen neemt. Aan de hand van het ITK bepalen we samen een gecontroleerde transitie van zowel je organisatie als je IT-landschap. Onze integratie-experts nemen je aan de hand en ontwikkelen een duidelijke koers richting de toekomst.

Onze toegevoegde waarde

Bij een migratie of transformatie komt veel kijken. Wij staan je bij met kennis en kunde: van referentiearchitectuur tot toegepaste technologie en van advies tot operationele executie. We bieden passende begeleiding en slagkracht op de vlakken waar dit nodig is. Eén ding staat vast: we zorgen altijd voor een duidelijke stip op de horizon. Samen bepalen we jouw visie op een geïntegreerd IT-landschap. Vervolgens onderzoeken we welke principes en patronen hierbij passen en stellen een passende roadmap op. Natuurlijk sluit dit alles aan bij je businessdoelen, want dat is waar het uiteindelijk om draait. Zo wordt de transformatie van je IT-architectuur een katalysator voor bedrijfssucces.

samen sta je sterker

ProRail | Hyperautomation & Integratie

Weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van integratie?

neem contact op
Link gekopieërd