waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

een modern applicatielandschap

Bij het moderniseren van applicaties komt meer kijken dan alleen een applicatie in een nieuw jasje steken of een nieuwe applicatie ontwikkelen.

neem contact op
X Achtergrond

Applicatie modernisatie: wendbaar en flexibel met een modern applicatielandschap.

Als organisatie wil je nieuwe businesskansen creëren en benutten. Dit vraagt om wendbaarheid en flexibiliteit van het applicatielandschap. Ook is het zaak om kostenefficiënt te zijn. De kans is groot dat een deel van jouw applicaties hier niet op is gebouwd en vernieuwen of moderniseren noodzaak is. Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van moderne applicaties op basis van cloud-native concepten, zodat je wendbaar en flexibel blijft of wordt.

Applicatie nieuwbouw en applicatie refactoring

Bij applicatie modernisatie zijn er twee opties waarbij de voordelen van cloud-native technologieën optimaal worden benut: applicatie nieuwbouw en applicatie refactoring. Bij applicatie nieuwbouw gaan we aan de slag met het ontwikkelen van volledig nieuwe applicaties. Dit doen we bijvoorbeeld bij legacy-applicaties waarvan de levenslimiet is bereikt. Het grote voordeel van nieuwbouw applicaties? Het is maatwerk en historische ballast ontbreekt. Het stapsgewijs verbeteren of vervangen van applicaties om ze beter te laten presteren, oftewel refactoring, is de andere optie. Gedeeltelijke vervanging kan bijvoorbeeld de beste keuze zijn als een bestaande applicatie een mobiele variant nodig heeft of in de cloud wordt ondergebracht. Een applicatie refactoring aanpak kan zelfs zo ver gaan dat uiteindelijk de gehele applicatie stapsgewijs is omgewerkt naar een volledig nieuwe applicatie met de gewenste wendbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit.

Realiseer je businessdoelstellingen met een modern applicatielandschap

Bij het moderniseren van applicaties komt meer kijken dan alleen een applicatie in een nieuw jasje steken of een nieuwe applicatie ontwikkelen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met je IT-landschap? En wat is de invloed op medewerkers? En op processen? Dit is minstens net zo belangrijk als de technologische keuzes. Daarom begeleiden onze specialisten de introductie van de applicatie altijd met ruim aandacht voor veranderingen voor mensen en werkprocessen. Op die manier ben je verzekerd van een toekomstbestendig applicatielandschap, zodat je businessdoelstellingen realiteit worden.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van applicatie modernisatie?

neem contact op
Link gekopieërd