waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

een modern applicatielandschap

Bij het moderniseren van applicaties komt meer kijken dan een applicatie in een nieuw jasje steken of een nieuwe applicatie ontwikkelen.

neem contact op
X Achtergrond

Applicatie modernisatie: wendbaar en flexibel met een modern applicatielandschap.

Als organisatie wil je nieuwe businesskansen creëren en benutten. Dit vraagt om wendbaarheid en flexibiliteit. Ook is het zaak om kostenefficiënt te zijn. De kans is groot dat een deel van jouw applicaties hier niet op is gebouwd. Vernieuwen of moderniseren is dan noodzaak. Wij helpen je graag bij de ontwikkeling van moderne applicaties op basis van cloud-native concepten, zodat je wendbaar en flexibel bent.

Applicatie nieuwbouw en applicatie refactoring

Voor applicatie modernisatie heb je twee opties: applicatie nieuwbouw of applicatie refactoring. Bij applicatie nieuwbouw gaan we aan de slag met het ontwikkelen van volledig nieuwe applicaties. Dit doen we bijvoorbeeld bij legacy-applicaties waarvan de limiet is bereikt. Zijn er slechts een paar aanpassingen nodig om applicaties beter te laten presteren? Dan kiezen we voor applicatie refactoring, oftewel het gedeeltelijk vervangen van de applicatie. Met het moderniseren van je applicaties bereik je een hogere schaalbaarheid. Ook stelt het je in staat om processen beter in te richten en kosten te besparen. Dit maakt je zo wendbaar als een zwaluw, zodat je snel kunt inspelen op ontwikkelingen in de markt of in rap tempo boven op nieuwe businesskansen duikt.

Realiseer businessdoelstellingen met een modern applicatielandschap

Bij het moderniseren van applicaties komt meer kijken dan een applicatie in een nieuw jasje steken of een nieuwe applicatie ontwikkelen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met je IT-landschap? En wat is de invloed op medewerkers? En op processen? Daarom kijken onze specialisten allereerst naar verbeteringen over de as van de organisatie, zoals snelheid en wendbaarheid. Daarnaast hebben we oog voor het proces waarbij we onze ruime ervaring op het gebied van DevOps en CI/CD inzetten om het beste uit jouw applicaties te halen. Natuurlijk verliezen we de kosten bij dit alles niet uit het oog, zodat je hier grip op houdt. Kortom, onze specialisten helpen jou met een toekomstbestendig applicatielandschap, zodat je businessdoelstellingen realiteit worden.

Weten wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van applicatie modernisatie?

neem contact op
Link gekopieërd