waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

wat is een goede performance je waard?

Met de resultaten en het advies breng je je HiX-configuratie in optimale conditie.

neem contact op
X Achtergrond

Performance Analysewat is een goede performance je waard?

De ICT-afdeling heeft het vast al eens gehoord: “Het systeem is traag”, “Het duurt lang voor een brief is aangemaakt” of “Ik kan koffie halen in de tijd dat de vragenlijst opent.” De eindgebruiker zit te wachten en je systeem krijgt daarvan de schuld. Maar klopt dat wel? Feit is dat ICT-omgevingen steeds complexer worden, waardoor je ICT-afdeling meer belast wordt. Het kost meer en meer tijd en mankracht om omgevingen en databases optimaal in te richten, te bewaken en te onderhouden. Een reden temeer om HiX in optimale staat te houden.

ilionx heeft door de jaren heen tal van HiX-configuraties onderzocht. Deze jarenlange ervaring en kennis van HiX-configuraties helpen een gedegen analyse uit te voeren en een goed advies uit te brengen. Hoe ziet een Performance Analyse van ilionx eruit? Globaal gezien onderzoeken we de infrastructurele- en functionele aspecten van uw HiX-configuratie en de onderlinge relatie. Per onderdeel van de infrastructuur analyseren we in ieder geval de  inrichting, back-up, performance en de risico’s.  We onderzoeken het bereik van de infrastructuur, waarbij we in overleg met functioneel consultants en de medewerkers problemen kunnen herleiden naar concrete inrichtingselementen in HiX. De functionele inrichting wordt globaal onderzocht op de invloed op de HiX-performance van ingerichte elementen als objectacties, spionregels, overzichten, dossiers, vragenlijsten, ordercommunicatie, rules, et cetera. Met de resultaten en het advies breng je je HiX-configuratie in optimale conditie.

Wil je de performance analyse en uit te voeren acties binnen je zorginstelling borgen, dan komt een technisch expert naar je toe (voor zolang dat nodig is). Een periodieke check op afstand kan natuurlijk ook. Wij ontzorgen, jij bepaalt hoe.

Link gekopieërd