waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

razendsnel ingrijpen en minimale impact

Met NextGen SOC kun je rekenen op 24/7 bescherming van het IT-landschap en proactieve detectie van cyberdreigingen.

neem contact op
X Achtergrond

Bescherm je tegen de dreigingen van morgen met het ilionx NextGen SOC.

Drie keer snellere detectie van security dreigingen en een tien keer snellere analyse. Dat is wat het ilionx NextGen SOC voor jou realiseert. Cybercriminelen gaan namelijk elke dag weer geraffineerder te werk en maken gebruik van de nieuwste technologieën en tactieken om door te dringen tot gevoelige informatie. Nieuwe ontwikkelingen, zoals insider threats waarbij eigen medewerkers data stelen of verstoringen veroorzaken, op maat ontworpen geavanceerde aanvallen van buitenaf, of aanvallen op SaaS-dienstverlening zoals Office 365 of Salesforce maken de dreigingen steeds complexer. Traditionele SOC-dienstverleningen zijn hierdoor niet langer geschikt om dreigingen tijdig en effectief te detecteren. Het ilionx NextGen SOC biedt uitkomst. Het resultaat? Razendsnel ingrijpen en minimale impact.

De beste bescherming

Het ilionx NextGen SOC zet artificial intelligence (AI) en machine learning (ML) in om afwijkingen in het IT-landschap te herkennen op basis van gedragsmodellen van gebruikers. Met behulp van business intelligence (BI) wordt een eventuele dreiging vervolgens razendsnel geïdentificeerd, geanalyseerd en gemitigeerd. Hierdoor kunnen wij jou de beste bescherming van het IT-landschap bieden.

Maak kennis met het ilionx NextGen SOC | Security Operations Center

het ilionx NextGen SOC realiseert:

  • drie keer snellere detectie dankzij data science

  • snelle detectie van insider threats

  • tien keer snellere analyse en mitigatie

1. ilionx detecteert cyberdreigingen tot drie keer sneller, doordat we security combineren met data science. Hiervoor werken we samen met het SIEM-platform van Exabeam. De logging analyseren we volledig automatisch en onderzoeken we op afwijkingen. Wanneer we een afwijking constateren, doen onze securityspecialisten nader onderzoek en ondernemen waar nodig actie om de dreiging de kop in te drukken.

2. Voor het zichtbaar maken van afwijkend gedrag van medewerkers, baseren we detectie van dreigingen op gedragsmodellen in plaats van op statische correlatie. Hierdoor zijn wij in staat om interne dreigingen met legitieme credentials te detecteren. Onze securityspecialisten analyseren het gedrag van gebruikers continu en bij een potentiële dreiging stellen we direct mitigerende maatregelen voor.

3. Dankzij de automatisch opgestelde tijdlijn ontdekken we tien keer sneller dan traditionele SOC’s de oorzaak van afwijkend gedrag. Dit betekent dat securityspecialisten van het ilionx NextGen SOC tijdig kunnen ingrijpen, waardoor de impact van een security-incident drastisch vermindert.

Nextgen SOC

Beveiliging van je IT-landschap, nu en in de toekomst.

Wil jij je security ook naar een hoger niveau tillen?

Bij ons kun je rekenen op een korte time to market, grip op de kosten en hoge kwaliteit. Onze securityspecialisten hebben alle expertise in huis om adequaat én razendsnel te reageren bij een incident. Zo verbetert de veiligheid van je IT-landschap en verkleint de kans op cyberdiefstal, ransomware en downtime. Samen zijn we cybercriminelen een stap voor.

Wil je het ilionx NextGen SOC inschakelen?

Onze experts kunnen vandaag nog voor je aan de slag gaan. We gaan graag met je in gesprek.

neem contact op
Link gekopieërd