waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx wint wederom Exabeam Partner of the Year MSSP/MDR Award

Exabeam Partner of the Year MSSP/MDR Award

ilionx heeft voor de tweede keer op rij de Exabeam Partner of the Year award voor EMEA gewonnen in de categorie MSSP (managed security services provider)/MDR (managed detection and response).

Vijf jaar geleden verzegelde ilionx en Exabeam hun succesvolle samenwerking met een concreet partnership en sinds die tijd zet ilionx het Exabeam-platform succesvol in voor haar NextGen SOC-dienstverlening richting klanten. ilionx heeft deze award ontvangen onder andere vanwege haar innovatieve securitydiensten en de ondersteuning bij de groei van Exabeam als securityspecialist.

Ook Joep Kremer, expert op het gebied van security en manager SOC bij ilionx, heeft van deze zelfde partner de welverdiende Technical Person of the Year award ontvangen voor de inbreng van zijn technische kennis en  innovatieve vaardigheden én voor zijn inzet om het Exabeam-platform continu te blijven verbeteren.

Belangrijke rol voor data science

ilionx biedt haar klanten zekerheid met haar NextGen Security Operations Center (SOC) en maakt daarbij gebruik van het security information & event management (SIEM)-platform van Exabeam. Met de toepassing van data science zijn afwijkingen snel inzichtelijk, waardoor de applicaties van klanten beschermd zijn tegen de nieuwste cyberdreigingen. Deze zelflerende oplossing die ilionx toepast detecteert dreigingen aan de hand van gedragsmodellen van gebruikers. Zo zijn afgelopen jaar onder meer zorgorganisatie Envida en ICT-dienstverlener voor lokale overheid ICT NML toegevoegd aan het ilionx klantenportfolio.

Snelle detectie van dreigingen

“Met het ilionx NextGen SOC bewaken we het IT-landschap van onze klanten dag en nacht en sporen we vroegtijdig afwijkingen op. Door geavanceerde technologie detecteert ons SOC tot drie keer sneller dreigingen. Ik ben super trots op de erkenning die we als organisatie hebben gekregen en op het persoonlijke compliment dat ik heb mogen ontvangen. Ik kijk uit naar wederom een jaar vol innovatie en nieuwe ontwikkelingen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij”, aldus Joep Kremer, Manager SOC bij ilionx.

Marc Maas, Business Unit Manager Cloud & Security bij ilionx, vult aan: “De resultaten voor onze klanten staan voor ons centraal, maar het feit dat wij tussen al die andere EMEA partners wederom deze Award in ontvangst mogen nemen is fantastisch. Daarnaast is het Joep zeker gegund om die persoonlijke erkenning te krijgen.”

Ken Hammond, Senior Vice President of Channels bij Exabeam: “Wij zijn trots op het feit dat we ilionx wederom mogen uitroepen tot Partner of the Year MSSR/MDR. ilionx heeft een jaar van flinke groei met Exabeam MSSP/MDR-services laten zien, door bij zowel grote organisaties als ook lokale middelgrote organisaties hun SOC dienstverlening aan te bieden. ilionx blijft klanten helpen hun business en daarmee hun investeringen veilig te stellen met inzetten van uitmuntende technische vaardigheden en het leveren van diepgaande cybersecurity kennis.”

Exabeam Partner of the Year MSSP/MDR Award

Link gekopieërd