waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

herhalende processen automatiseren

Door herhalende processen binnen je organisatie via hyperautomation slim te automatiseren, worden deze sneller en effectiever afgehandeld.

neem contact op
X Achtergrond

Samenwerking tussen mens én technologie.

Door herhalende processen binnen je organisatie via hyperautomation slim te automatiseren, worden deze sneller en effectiever afgehandeld. Tegelijkertijd worden de capaciteiten van je medewerkers op een betere manier ingezet. Zo creëert ilionx de perfecte balans tussen mens en technologie. Met tevreden klanten die sneller worden geholpen, medewerkers die meer plezier en uitdaging in hun werk hebben én een hoger rendement. Investeren in hyperautomation is dan ook snel terugverdiend.

Kennis in huis

Digitale transformatie heeft impact op alle onderdelen van jouw onderneming. Dat vraagt om een heldere, planmatige aanpak en nauwgezette voorbereiding én begeleiding tijdens elke stap met aandacht voor zowel de technologie als verandermanagement. Zo realiseren we duurzame implementaties van de door ons ontwikkelde oplossingen. Wij kennen bedrijfsprocessen als geen ander en weten precies hoe we de nieuwste technologische ontwikkelingen kunnen inzetten om een organisatie zo effectief en efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Wij verzorgen het volledige traject, van ambitie tot realisatie. Hierbij zorgen we voor een grondige analyse van de te automatiseren processen binnen je organisatie, door gebruik te maken van Business Process Management methodieken, zoals Lean Six Sigma en software, zoals Process Mining. We hebben alle kennis in huis om jouw processen vervolgens ook optimaal in te richten. Tenslotte zorgt ilionx voor de implementatie en verankering in de organisatie, zodat je snel profiteert van het resultaat en er ruimte ontstaat voor nieuwe, misschien wel grotere, ambities.

Technologie

Hyperautomation is geen kant-en-klare oplossing, maar wordt op maat voor jouw organisatie samengesteld. Hierbij maken we gebruik van een combinatie van technieken zoals Robotic Process Automation, Artificial Intelligence, Business Process Management, Workflow, Rules en Smart Analytics om tot het beste resultaat te komen. Geen losse componenten, maar een geïntegreerde oplossing die bijdraagt aan de flexibiliteit van jouw organisatie.

  • Robotics (RPA)

Wij integreren speciaal geprogrammeerde software robots in jouw huidige bedrijfsprocessen die herhalende menselijke handelingen nabootsen. Door je medewerkers deze taken uit handen te nemen en te automatiseren, worden ze sneller en effectiever afgehandeld en kunnen medewerkers zich bezighouden met leukere en meer uitdagende werkzaamheden.

  • Interaction (low-code)

Traditionele softwareontwikkeling, oftewel het handmatig schrijven van computercodes, is zeer tijdsintensief. Door het gebruik van low-code technieken kan ilionx binnen korte tijd maatwerk applicaties leveren die exact aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Met als resultaat een optimale gebruikerservaring voor zowel je medewerkers als je klanten.

  • Process (BPM)

ilionx heeft ruime ervaring in Business Process Management en garandeert dan ook een professionele begeleiding. Van een gedegen analyse tot de ontwikkeling en implementatie van de ideale procesinrichting. Het resultaat is een transparante, agile organisatie waarbinnen je niet alleen profiteert van een optimale workflow, maar ook van meer inzicht in én grip op de bedrijfsprocessen.

  • AI

Computersystemen en robots kunnen goed omgaan met gestructureerde data. AI zorgt voor een slimme verwerking van semigestructureerde en ongestructureerde data. Hierbij wordt gebruikgemaakt van machine learning om taken en processen zo effectief en klantvriendelijk mogelijk uit te voeren. Door AI te combineren met bijvoorbeeld RPA of BPM kunnen steeds complexere taken worden geautomatiseerd. Zo worden medewerkers nog beter gefaciliteerd bij een snelle en effectieve afhandeling van hun werkzaamheden.

  • Integratie

Hyperautomation is geen kwestie van simpelweg een aantal automatiseringstools aan je organisatie toevoegen. Het vraagt kennis, van zowel bedrijfsprocessen als de laatste technologische ontwikkelingen, om te bepalen hoe deze platforms zo goed mogelijk kunnen worden gecombineerd en geïntegreerd. Integratie betekent een hoge mate van flexibiliteit, waardoor je snel anticipeert op ontwikkelingen in de markt. Denk hierbij aan concepten en technologieën als API’s, service mesh of een toekomstbestendig iPaaS-platform. Hoe complex een IT-landschap ook is, onze experts geven advies over de te zetten stappen en helpen bij het realiseren van de meest ideale inrichting.

Beheer

Onze experts zijn gecertificeerd in alle technologieën die wij aanbieden, van RPA en AI tot Business Automation Technology. Zo weet je zeker dat je met een ervaren kennispartner samenwerkt. Bovendien beschikken wij over een in-house support- en beheerafdeling zodat jouw vragen snel en vakkundig kunnen worden opgelost. Desgewenst nemen we oplossingen ook in beheer.

Wil je jouw processen automatiseren en je bedrijfsvoering verbeteren?

neem contact op
Link gekopieërd