waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

in goede banen leiden en alle verwachtingen matchen

ilionx is als geen andere partij in staat om je aan de hand mee te nemen gedurende alle fases van de HiX implementatie.

neem contact op
X Achtergrond

EPD Implementatie

Kies je als zorginstelling voor ChipSoft HiX dan komt er veel op je af. De implementatie van HiX raakt namelijk vrijwel alle afdelingen en daarmee dus ook medewerkers binnen jouw zorginstelling. Om dit in goede banen te leiden en alle verwachtingen te matchen met hetgeen gerealiseerd gaat worden, kun je terugvallen op de brede ervaring van ilionx welke opgedaan is bij vele HiX implementaties in de afgelopen jaren.

ilionx is als geen andere partij in staat om je aan de hand mee te nemen gedurende alle fases van de HiX implementatie. Denk hierbij aan de voorbereiding, de implementatie, het testen, het opleiden, de livegang en alle mogelijke nazorg. De kennis en kunde die wij hierbij inbrengen varieert van strategisch adviserend tot en met operationeel uitvoerend, tot aan het ondersteunen van het HiX floorsupport team aan toe. Samen met jou en jouw collega’s zorgt ilionx voor een succesvolle implementatie en een tevreden organisatie.

Consult 2.0

Eén van de nieuwe functionaliteiten in HiX 6.2 is Consult 2.0. HiX biedt voor zorginstellingen met standaard content een innovatieve en intelligente consultregistratie, waarbij flexibiliteit, tijdwinst en overzicht centraal staan. Door Consult 2.0 wordt enerzijds invulling gegeven aan de verplichte (gestructureerde) registraties en wordt anderzijds gehoor gegeven aan de wens van de zorgverlener/specialisme om door het consult begeleid te worden en specifieke sjablonen te gebruiken. Zo kunnen er sjablonen worden ingericht voor de verschillende consulttypes of bepaalde diagnoses waarbij voor de arts direct alle benodigde bouwstenen worden toegevoegd. Denk hierbij aan diverse orders, medicatie, metingen, enzovoort. Deze module vraagt veel voorbereiding en inrichtingswerk. Onze HiX Consultants hebben hierin ervaring opgedaan bij verschillende ziekenhuizen en bieden ondersteuning bij de voorbereiding en implementatie van deze module.  Hierbij is kennis opgedaan over deze nieuwe manier van consultvoering met behulp van de Golden Label Method (GLM).

Link gekopieërd