waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Zaakgericht werken met zaaksysteem Onegov

Binnen de overheid is zaakgericht werken inmiddels de standaard geworden. Bij ilionx ondersteunen we het zaakgericht werken met het zaaksysteem Onegov. Dit is volledig gebouwd binnen Microsoft Dynamics 365 en Office 365 en beschikt daardoor automatisch wereldwijd over het meest gebruikte cloudplatform om samen te werken; zowel binnen de traditionele grenzen van organisaties, als ook daarbuiten. Onze oplossing is ontwikkeld vanuit het concept van (co)creatie, samenwerken, delen, vindbaarheid en betrouwbaarheid. Alle toepassingen zijn volledig geïntegreerd en worden aangeboden in een uniforme en logische interface, ook op een mobiel apparaat.

Een voorbeeld hiervan is de app voor Outlook van Dynamics. Hiermee kan je op elk device vanuit Outlook beschikken over de informatie uit het Onegov Zaaksysteem. Je ziet in een oogopslag klantinformatie, eerdere mailwisselingen of de zaken bij de relatie. Met één druk op de knop kan je een e-mail of afspraak opslaan bij een burger of contactpersonen uit Outlook koppelen aan organisaties in het zaaksysteem. Terugbelverzoeken kan je eenvoudig bij een collega aanbieden via een app op de telefoon: terugbellen en afhandelen is daarmee letterlijk overal binnen handbereik!

Samen met gebruikers

ilionx nodigt de gebruikers van het Onegov Zaaksysteem actief uit om deel te nemen aan verbeteringsprogramma’s van haar software, over de volle breedte van het aanbod. De wensen van eindgebruikers zijn een belangrijke voorwaarde voor het succes van het zaaksysteem. Een zaakdossier moet zich als het ware automatisch vormen op basis van gebruikerslogica.

Digitaal en projectmatig werken

Het Onegov Zaaksysteem kan eenvoudig geïntegreerd worden met onze oplossingen voor digitaal en projectmatig samenwerken. Al deze oplossingen maken gebruik van de mogelijkheden die Office 365 biedt. Hierdoor is alle informatie, inclusief documenten en mailwisselingen, beschikbaar op één platform.

Link gekopieërd