waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

werkplekbeheer: altijd en overal veilig werken

Het is belangrijk dat werkplekken altijd up-to-date en veilig zijn, zodat medewerkers hun werk goed kunnen doen.

neem contact op
X Achtergrond

Werkplekbeheer: altijd zeker van een veilige online werkplek.

Een goed werkende online werkplek is bepalend voor de productiviteit van medewerkers. Het is belangrijk dat werkplekken altijd up-to-date en veilig zijn, zodat medewerkers hun werk goed kunnen doen. Ben jij het overzicht kwijt door de grote variëteit aan werkplekken, eisen, aanvragen en systemen? Geef je werkplekbeheer dan uit handen aan ilionx. Van beheer van devices tot securitymaatregelen, wij regelen het. Zo kun jij focussen op wat er echt toe doet: innovatie.

Volledig operationeel beheer van werkplekken

Het up-to-date en veilig houden van werkplekken kan lastig zijn binnen een organisatie met veel personeel en dus veel werkplekken. Hetzelfde geldt voor het beantwoorden van vragen van collega’s, zeker als er verschillende configuraties worden gebruikt binnen de organisatie. Wij zorgen ervoor dat je hier geen omkijken meer naar hebt. Samen bepalen we waar werkplekken aan moeten voldoen. Vervolgens zorgen wij dat dit de standaard wordt. Wij nemen het patchen, updaten en softwarematig repareren voor onze rekening. Net als bijhouden welke apparaten voldoen aan de standaard en controleren of werkplekken veilig zijn. Zo verdwijnt werkplekbeheer van jouw takenlijst, maar weet je wel zeker dat alles altijd tot in de puntjes is geregeld.

Jij de meubels, wij de rest van de (digitale) werkplek

Alles wat jij nodig hebt voor jouw (digitale) werkplek nemen wij voor je uit handen. Het enige wat je zelf moet regelen, zijn de meubels. Het beheer van jouw werkplekken doen we volgens vier pijlers:

  1. Volg

Wij houden overzicht van jouw inventaris en zorgen ervoor dat je altijd genoeg devices hebt. Gaat er onverhoopt een apparaat kapot? Geen enkel probleem. Binnen no-time is er een vervangend apparaat gereed voor gebruik. Wordt een apparaat binnenkort niet langer (softwarematig) ondersteund? Wij zorgen dat er op tijd nieuwe apparaten aangeschaft worden. Verder regelen wij alles op het gebied van softwarelicenties. We houden in de gaten of verlening nodig is en ondernemen op tijd actie.

  1. Update

Updates volgen elkaar soms sneller op dan jij kunt bijhouden. Wij voeren alle updates omtrent veiligheid, systemen en applicaties uit. Dit doen we niet zomaar. Bij iedere update kijken we of de hardware hiervoor geschikt is én of de samenwerking met andere software in orde blijft. Zo heb je nooit onverwachts met niet-werkende apparatuur of applicaties te maken.

  1. Beheer

De kern van werkplekbeheer is natuurlijk beheer. Denk daarbij aan het uitrollen van nieuwe software, ondersteuning op afstand of op locatie, hulp bij het configureren van software of apparaten en regelmatige rapportages over wat er allemaal is gebeurd en uitgevoerd. Waar dit normaal gesproken de taak is van intern IT-beheer, dragen wij hier nu de verantwoordelijkheid voor. De hoeveelheid werkplekken of complexiteit is ons nooit te veel. Zo is werkplekbeheer uitbesteden de ideale oplossing als je te weinig capaciteit hebt óf als je IT-specialisten liever inzet voor businessinnovatie.

  1. Beveilig

Naarmate medewerkers meer thuis of onderweg werken, nemen veiligheidsrisico’s toe. We hoeven je vast niet uit te leggen dat het beveiligen van werkplekken daarom belangrijker is dan ooit. Hoe groter immers de risico’s, hoe groter de potentiële gevolgen van een beveiligingslek. Daarom voorzien we elke werkplek van antivirus en antimalware software. Het scannen en controleren van jouw werkomgeving doen wij iedere dag, zodat we een eventueel gevaar snel in de smiezen hebben. Dankzij onze 24/7 monitoring zijn we in staat direct te acteren op zero-day threats en staan we extra op scherp op Patch Tuesday.

Als er iets aan de hand is, gaat ons team direct aan de slag om het op te lossen. Zo streven we naar de hoogst mogelijke uptime. Je ontvangt maandelijks rapportages van de veiligheid, eventuele incidenten en onze respons daarop.

Altijd en overal veilig werken

Klinkt dit als muziek in je oren? Wacht dan niet langer en schakel ilionx in voor werkplekbeheer. Zo ben je altijd zeker van up-to-date en veilige werkplekken en kun je zelf focussen op innovatie.

Link gekopieërd