waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

tweewekelijkse update zonder zorgen

Wijzigingen voor een betere werking of bug fixes, die je móet installeren op alle systemen van je gebruikers.

neem contact op
X Achtergrond

IMS Hotfix Manager, de tweewekelijkse update zonder zorgen.

Voor de HiX-applicatie worden tweewekelijks updates uitgebracht, beter bekend als hotfixes. Jaarlijks dus zes-en-twintig software updates met wijzigingen ten gevolge van richtlijnen. Wijzigingen voor een betere werking of bug fixes, die je móet installeren op alle systemen van de gebruikers. En gezien het cumulatieve karakter van de hotfixes kan je  daar niet al te lang mee wachten. Geen makkelijke taak.

Het installeren van updates is een lastige en tijdrovende bezigheid. De tijd om handmatig alle systemen in uw zorginstelling langs te gaan is voorgoed voorbij, automatisch updaten is gemeengoed. Maar dat betekent niet dat de installatiewerkzaamheden eenvoudiger zijn geworden. Integendeel! Om alle computers in jouw netwerk goed en veilig van de juiste updates te voorzien heb je  niet alleen een goed stuk software nodig, maar ook een goed overzicht van de huidige stand van zaken. Met IMS Hotfix Manager heb je allebei! Wil je met één druk op de knop de recent geteste hotfixes installeren op jouw testomgeving? Dat kan. En deze ook gelijk maar installeren op jouw productieomgeving? Vanzelfsprekend. Met IMS Hotfix Manager is dit allemaal mogelijk. IMS Hotfix Manager biedt je één interface voor alle HiX-omgevingen, voor releases en hotfixes. Voor inzicht, installeren of updaten. De keuze is aan jou.

IMS Hotfix Manager is een centraal beheerde applicatie, geïntegreerd in ilionx Management Suite, met één bron waar alle informatie terug te vinden is en die vanaf elke locatie te benaderen is. IMS Hotfix Manager is niet alleen vanaf de kantoorlocatie te benaderen, maar vanaf elke locatie waar je toegang hebt tot IMS. Per HiX-omgeving kunt u hotfixes installeren of omgevingen tijdelijk blokkeren i.v.m. onderhoud. Ook is het plannen van hotfix distributie en publicatie in IMS Hotfix Manager mogelijk. IMS werkt met tweefactor-authenticatie. Dit is een authenticatiemethode waarbij u een extra beveiligingsstap moet doorlopen om toegang te krijgen tot IMS. In dit geval wordt een extra beveiligingscode via een SMS naar jouw telefoon gestuurd.

Link gekopieërd