waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
X Achtergrond

Onafhankelijk van technologie voor meer regie.

Voor het uitbesteden van je IT ben je bij ilionx aan het juiste adres. Alles wat te maken heeft met de beschikbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid van je IT-omgeving kun je uit handen geven aan onze experts. Maar er is meer dan dat. De keuze voor IT-outsourcing maak je niet zomaar. Juist ook in dit beslissingsproces begeleiden we je graag. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op gebied van outsourcing én IT bieden we praktische ondersteuning. Zo komen we samen tot een passende strategie voor jouw business. Of je uiteindelijk al je IT uitbesteedt of slechts een deel, onze experts begeleiden je stap voor stap in deze route. Zo krijg jij grip op je IT en neem je de regie weer in handen.

Wij hebben de kennis én ervaring in huis om organisaties voor stap te begeleiden naar outsourcing.

IT Outsourcing

 

Maak ruimte voor innovatie en vernieuwing

Je verandert weinig aan het feit dat je als organisaties steeds afhankelijker bent van IT. Gelukkig hoef je daar niet langer wakker van te liggen. Met up-to-date kennis en kunde van onze experts, maak je van deze afhankelijkheid een kans. Een kans om vooruitstrevend te zijn, nieuwe diensten te ontwikkelen en te innoveren door het slim inzetten van IT. Je kunt bij ons het beheer van je digitale werkplek, applicaties of dataplatform uitbesteden, maar ook het beheer van je hele IT-omgeving. Wij zorgen ervoor dat er een stabiele en veilige basis staat waarmee jij volledig in control bent als het gaat om je business. Op deze manier wordt je juist onafhankelijk van technologie en kun je vooruitkijken.

Service delivery management

Om dit te bereiken, doen we meer dan de verantwoordelijkheid dragen voor de controle over je IT. We zijn een onafhankelijke adviseur en leverancier en begeleiden je bij het volledige uitbestedingsproces. Van het in kaart brengen van de huidige en gewenste situatie, tot het stapsgewijs doorlopen van het transitieplan. Dit omhelst meer dan de IT-architectuur. We zorgen dat privacy en security geregeld zijn, maar hebben ook aandacht voor veranderprocessen en het begeleiden van medewerkers. Met vooraf vastgestelde succesfactoren en KPI’s zorgen we ervoor dat we kwaliteit en betrouwbaarheid een feit worden. Dit betekent ook het continu monitoren en bijsturen van onze dienstverlening, zodat de doelstellingen worden gehaald en er alsmaar afstemming is over de juiste balans tussen kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie. Zo zorgen we samen dat niets je in de weg staat om volle vaart vooruit te gaan.

Kwalitatieve en betrouwbare IT-outsourcing

Met ilionx als partner aan je zijde voor IT-outsourcing, staan kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Technologie is de basis voor jouw business, dus dat moet meer dan goed geregeld zijn. Om dit te realiseren, vinden we het belangrijk om dichtbij je te staan. Allereerst fysiek, doordat onze medewerkers vlakbij jou aan het werk zijn en regelmatig bij je over de vloer komen. Daarnaast staan we dichtbij door een hoge mate van betrokkenheid op strategisch én operationeel niveau. Bij ilionx werken meer dan 1000 medewerkers die de taal van IT en de taal van jouw business spreken. We investeren in een goede relatie, zodat wij vanuit kennis en techniek een bijdrage kunnen leveren aan de groei van jouw business.

"Of je uiteindelijk al je IT uitbesteedt of slechts een deel, onze experts begeleiden je stap voor stap in deze route."

Link gekopieërd