waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

als je controle wilt in plaats van het nakijken

Grip en overzicht op netwerktoegang en beperk het risico op issues.

neem contact op
X Achtergrond

Healthcare Login Control, voor als je controle wilt in plaats van het nakijken.

Je kent het probleem ongetwijfeld: zonder dat je ervan op de hoogte bent, logt een leverancier in op het netwerk van jouw zorginstelling. Eenmaal in het systeem worden aanpassingen gedaan, of erger nog, ongevraagd worden er updates uitgevoerd. Een up-to-date systeem is fijn, maar wat als jouw eindgebruikers melden dat een applicatie of functionaliteit niet langer naar behoren functioneert?

Assertieve leveranciers en medewerkers kunnen een zegen zijn voor jouw zorginstelling. Maar als dit ten koste gaat van de controle over je systeem, levert het meer frustratie dan gemak op. Je hebt geen idee van het wat en waarom van de wijzigingen in je applicatie en je kunt je ontevreden eindgebruikers geen antwoord geven. Ongeacht het antwoord heb je zelf ook een urgente vraag: hoe is het een volgende keer te voorkomen? ilionx heeft het antwoord: met Healthcare Login Control van ilionx.

Met behulp van deze oplossing houd je grip en overzicht op netwerktoegang en beperk je het risico op issues binnen jouw netwerk waarvan de oorzaak niet of lastig te achterhalen is. Zo dwingt de applicatie bij het inloggen de invoer van een aantal gegevens af en biedt deze aan jouw zorginstelling aan. Acceptatie of afwijzing van het inlogverzoek volgens jouw criteria is de volgende logische stap, waarmee de netwerktoegang definitief onder je controle is. En met één druk op de knop is de toegang ook nog eens razendsnel afgehandeld.

Healthcare Login control werkt met tweefactor-authenticatie. Een extra zekerheid dat alleen de gemachtigden ook daadwerkelijk toegang geeft. De verschillende autorisatiegroepen binnen de applicatie dwingen af welke rechten iemand heeft. Zo bestaan er opties om alleen te kunnen kijken wie er toegang gehad heeft, maar ook de rechten om mensen toegang tot de systemen te verlenen en gebruikers aan te maken. Mocht er onverhoopt geen netwerkverbinding zijn, dan kun je toch gewoon inloggen en registreert Healthcare Login Control wie er op dat moment ingelogd heeft op het systeem. Wanneer de verbinding weer hersteld is zal de applicatie zorgdragen dat de informatie terugvloeit naar het centrale systeem.

Healthcare Login Control is ook in te zetten als (intern) auditmiddel. Het houdt nauwkeurig bij wie, op welk moment toegang heeft verkregen tot de omgeving. Dit betreft niet alleen interactieve toegang, maar ook toegang door middel van beheer op afstand. Healthcare Login Control is hierdoor een uitstekende manier om bij te dragen aan het voldoen aan normen en wet- of regelgeving zoals AVG, DigiD, ISO27001, NEN7510 en/of NEN7513.

Link gekopieërd