Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Organisatiegroei begint bij een beter proces

Door processen te optimaliseren voorkom je verspilling, bespaar je tijd en kosten en kun je meer voor de klant betekenen. Zo creëer je de ideale conditie voor organisatiegroei. Maar hoe pak je dat aan?

Neem contact op

Procesverbetering: organisatiegroei begint bij een beter proces.

Door processen te optimaliseren voorkom je verspilling, bespaar je tijd en kosten en kun je meer voor de klant betekenen. Zo creëer je de ideale conditie voor organisatiegroei. Maar hoe pak je dat aan?

Procesverbetering is een integraal onderdeel van je bedrijfsvoering

Het doel van procesverbetering is operational excellence, want de kwaliteit van processen is cruciaal voor de uiteindelijke waarde die je levert. Wij denken graag met je mee hoe je op een efficiënte manier continu kunt verbeteren. Bijvoorbeeld door je te helpen bij het stellen van de juiste vragen, het formuleren van subdoelstellingen en KPI’s of het maken van overzichtelijke rapportages. Hiervoor combineren we onze proceskennis met kennis van data en IT. We zorgen dat alle medewerkers vertrouwd raken met de Lean-methode, waardoor continu verbeteren wordt verweven in het DNA van je organisatie. En dat leidt onder andere tot een snellere doorlooptijd, betere communicatie of de juiste inrichting van systemen. Alles om dat ene doel te bereiken: op een zo efficiënt mogelijke manier maximale waarde leveren voor de consument, patiënt of burger.

Bedrijfsvoering met grote sprongen verbeteren

Naast continu verbeteren kun je ook kiezen voor projectmatige verbetering. Je maakt dan in één keer een grote sprong vooruit en kiest voor een verbetering die binnen een maand tot drie maanden wordt doorgevoerd. Een aanpak die we hierbij hanteren is Lean Six Sigma, waarbij we processen systematisch innoveren. We kijken niet alleen naar hoe IT processen kan ondersteunen, maar ook hoe je als organisatie succesvol van A naar B transformeert. Op deze manier behaal je het veranderdoel daadwerkelijk.

Procesprestaties: van beter naar best als je data verweeft in je proces

Nieuwe technologieën bieden veel kansen voor procesoptimalisatie. Zo beschik je onder andere dankzij Internet of Things over een grote hoeveelheid data. Door data science, predictive maintenance en beeldherkenning in te zetten, doe je zeer waardevolle inzichten op. Deze kun je vervolgens gebruiken om processen te optimaliseren of om voorspellingen te doen. Kan het nog sneller, goedkoper of efficiënter? Door te voorspellen, heb je meer grip op je processen en blijf je de concurrentie de baas.

Link gekopieërd