Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Efficiënt, gepersonaliseerd en veilig remote werken

Het inrichten van een digitale werkplek vraagt om kennis van zaken en een gestroomlijnd proces.

Neem contact op

Digitale werkplek inrichten: altijd een online werkplek op maat.

Een digitale werkplek maakt jouw organisatie snel en flexibel. Natuurlijk moet de online werkomgeving compliant zijn aan wet- en regelgeving en moet de security in orde zijn. Ook is het wel zo praktisch om het proces zo veel mogelijk te automatiseren. Kortom: het inrichten van een digitale werkplek vraagt om kennis van zaken en een gestroomlijnd proces. ilionx staat voor je klaar!

Selfservice: snel en geautomatiseerd een nieuwe digitale werkplek uitrollen

Het uitrollen van digitale werkplekken kan, zeker bij grote organisaties, een tijdrovende klus zijn. Wat nu als je dit proces snel, foutloos en geautomatiseerd kunt laten verlopen? Met selfservice is dit mogelijk en pak je binnen no-time een gepersonaliseerde laptop uit de kast. De voordelen voor de IT-manager? Inzicht in de operationele kosten (OPEX), de lopende incidenten en, indien gewenst, de performance van de digitale werkomgeving.

Werken op de virtuele werkplek: efficiënt, gepersonaliseerd en veilig remote werken

Heeft een medewerker een zakelijke portaal werkplek nodig? Of gaat het om een ‘fat client’ waarbij een groot deel van de (complexe) applicaties op een lokale server en een pc draait? Het kan ook zijn dat een medewerker juist veel verschillende devices en randapparatuur gebruikt. Voor al deze en diverse hybride vormen is remote werken mogelijk. Door per medewerker een werkplek op maat samen te stellen, wordt de omgeving minder complex en zijn er minder kosten. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Vrijheid binnen een veilige werkplek

De hoeveelheid ransomware-aanvallen neemt nog elke dag toe. Vaak komen ze via de werkplek binnen. Het vinden van de balans tussen vrijheid en veiligheid is een blijvende uitdaging. Oplossingen als goede endpoint protectie of Single Sign On (SSO) met Microsoft Office 365 Credentials bieden uitkomst. Het vooraf in kaart brengen en mitigeren van beveiligingsrisico’s ook. Het is echter een utopie om alles te kunnen beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Daarom is ook snel detecteren en actie ondernemen wanneer er een gevaar dreigt belangrijk.

Online werkplek in de cloud: een moderne werkplek die altijd bereikbaar is

Anyplace en anytime zijn randvoorwaarden om als organisatie succesvol te zijn. Door te synchroniseren met de cloud zorgen we ervoor dat de gewenste data altijd beschikbaar is. We denken mee over de balans tussen vrijheid en veiligheid, over hoe je niet alleen werkplekken op maat creëert, maar ook hoe je tooling inzet om overzicht te houden. Door het geautomatiseerd inrichten van werkplekken slaan we voor jou een enorme efficiëntieslag. Samen tillen we jouw werkomgeving naar een hoger niveau.

Link gekopieërd