Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Projectenportaal

Om het samenwerken aan projecten optimaal te ondersteunen, biedt ilionx een projectenportaal om digitaal samenwerken aan projecten te faciliteren.

Neem contact op

Efficiënter samenwerken

Als overheidsorganisatie voer je veel projecten uit, van kleine projecten tot grote programma’s en projecten. Hierbij werk je vaak samen met mensen buiten je eigen organisatie. Om het samenwerken aan projecten optimaal te ondersteunen, biedt ilionx een projectenportaal om digitaal samenwerken aan projecten te faciliteren.

Het portaal maakt gebruik van Office 365 functionaliteit, waarbij SharePoint de basis vormt. Binnen het portaal komt alle benodigde informatie samen. Denk aan contractinformatie, planning- en resource-informatie, gegevens van projectleden en ook zaakinformatie, bijvoorbeeld als er sprake is van vergunningsaanvragen. Via het portaal is het ook mogelijk om online projectinformatie met elkaar te delen om een oerwoud aan e-mailwisselingen te voorkomen. Burgers kunnen bij het project betrokken worden in de vorm van burgerparticipatie of enquêtes.

Een belangrijk voordeel van ons projectenportaal is dat het de mogelijkheid biedt om een zaak te koppelen aan een project. Deze zaken en bijbehorende documenten worden na koppelen in een overzicht weergegeven binnen het project. Documenten kunnen ook automatisch vanuit een project verplaatst worden naar een zaak en het is zelfs mogelijk om een nieuwe zaak te maken vanuit het projectenportaal. Kortom, het projectenportaal ondersteunt je maximaal bij het uitvoeren van projecten en het oppakken van zaken.

Deze oplossing kan ook samen met onze digitale werkomgeving en/of zaaksysteem als één geïntegreerde oplossing worden afgenomen.

Link gekopieërd