waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hyperautomation visiedocument: mens door technologie in de hoogste versnelling

Hyperautomation visiedocument | RPA, integratie, workflow (BPM), AI

Hyperautomation: voorbereid op de toekomst door efficiënte procesverbetering en automatisering.

Ondernemers en organisaties worden voortdurend geconfronteerd met de noodzaak om hun bedrijfsprocessen aan te passen of te optimaliseren. Of het nu gaat om krachtige technologische ontwikkelingen, nieuwe wet- en regelgeving of veranderend consumentengedrag, stilstaan is zelden een optie. Aanpassen of optimaliseren betekent in de praktijk vaak digitaliseren en automatiseren. En op dat vlak zijn de ontwikkelingen bepaald niet stil blijven staan.

De toekomst van de automatisering van bedrijfsprocessen combineert bekende technologieën als lntegratie, Workflow, RPA en Al. Door de combinatie en integratie van deze technologieën ontstaat een kloppend geheel: hyperautomation.

Hyperautomation. Een term die al gonst, maar nog zeker niet bij iedereen bekend in de oren klinkt. Toekomstmuziek voor de een, maar al realiteit bij de ander, waar zeker al mooie voorbeelden van te vinden zijn. Deze ‘early adopters’ laden de term en zorgen voor meer inzicht in het implementatieproces, de voordelen en de uitdagingen.

In dit visiedocument lees je meer over wat hyperautomation is en wat de ontwikkelingen, uitdagingen en kansen zijn. Je vindt ook de resultaten van een enquête over dit boeiende onderwerp, die is afgenomen tijdens het Hyperautomation Business Event van ilionx in oktober 2023. Tot slot lees je ervaringen van organisaties die nog in de voorbereidende fase zitten, en van organisaties die al de nodige stappen hebben gezet. Wat kunnen we van hen leren?

Link gekopieërd