Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Blockchain

Blockchain biedt organisaties tal van mogelijkheden, maar het is nog niet voor iedereen duidelijk hoe Blockchain kan worden ingezet en wat de voordelen zijn.

Neem contact op

Hoe kan je Blockchain inzetten en wat zijn de voordelen?

Blockchain biedt organisaties tal van mogelijkheden, maar het is nog niet voor iedereen duidelijk hoe Blockchain kan worden ingezet en wat de voordelen zijn. ilionx kijkt graag samen met jou hoe Blockchain jouw organisatie toegevoegde waarde kan bieden. Dit doen wij door te onderzoeken welke oplossingen met de nieuwe ontwikkelingen mogelijk zijn.

Wij beginnen ieder gesprek met de toegevoegde waarde van Blockchain en het laten begrijpen van de grondbeginselen. Wanneer biedt het voordelen en wanneer niet? Lastige concepten worden ineens een stuk inzichtelijker wanneer je er zelf mee bezig gaat. Dat is wat we op een hele praktische manier met jou gaan onderzoeken!

Blockchain technologie heeft zeer interessante en verrijkende toepassingen. Wat is het, waar heeft het in jouw organisatie impact en hoe kunnen wij je daarbij helpen? Onze insteek is altijd co-creatie en experimenteren. En vooral, ga ermee aan de slag! Daarom hebben wij voor jou de onderstaande opties ontwikkeld om te ontdekken wat Blockchain voor jouw organisatie kan betekenen.

  • Blockchain Game en Blockchain Breakout om te verkennen wat de mogelijkheden van Blockchain zijn.
  • Blockchain InnoV om samen te innoveren. Wij brengen samen met jou jouw eigen Blockchain tot stand.
  • Co-creatie (PoC) waarbij wij binnen twee weken een simulatieprogramma (Proof of Concept) uitwerken.
Link gekopieërd