Thema: Innovatie

De juiste koers naar innovatie

Innovaties waarmaken. Het klinkt mooi,
maar hoe doe je dat?

Hoe maak je een innovatie werkelijk succesvol en hoe bepaal je in een zee van mogelijkheden met welke innovatie je door moet gaan?

Bij ilionx staan ervaring, focus, kennis en creativiteit aan de basis van innovatie.

Bij ilionx staan ervaring, focus, kennis en creativiteit aan de basis van innovatie. Ervaring, want zonder ervaren persoon aan het roer, strandt je innovatieschip. Deze kapitein leidt processen in goede banen, straalt vertrouwen uit en geeft ongezouten advies. Focus is een kritieke factor om succesvol te innoveren. Wij creëren focus door net zoals in de Formule 1, twee teams in te richten. De wereld van vandaag biedt continu nieuwe uitdagingen en bedrijven moeten meedoen in deze dagelijkse race. Door de focus op de race die je nu moet winnen, kun je je aandacht niet altijd bij de innovatiewedstrijd van morgen houden. Daarom helpen we organisaties met het aanbrengen van een tweedeling. Waar het ene team zich focust op de kansen van vandaag, houdt het andere team zich bezig met de innovaties van morgen. Zij hebben daardoor de tijd om nieuwe technologieën te verkennen en hiermee te experimenteren. Zo komen uiteindelijk de mooiste toepassingen naar boven.

We stemmen onze kennis af op jouw specifieke situatie

Wind in de zeilen

Door onze kennis en ervaring weten we welke innovaties impact hebben op je bedrijfsvoering en welke mensen met welke competenties ingezet moeten worden. Omdat we nieuwe technologieën zelf uitproberen en testen, weten we uit ervaring welke technologie het beste aansluit bij je vraag. De nieuwste technologie hoeft namelijk niet altijd de beste en meest kostenbesparende oplossing te zijn. We stemmen onze kennis af op jouw specifieke situatie en bundelen deze met jouw expertise. Jij weet per slot van rekening het meest van jouw bedrijf af. Om ervoor te zorgen dat er geen kennislek ontstaat, pakken we kennisborging direct vanaf onze samenwerking op. Hierdoor is kennisoverdracht geïntegreerd in onze aanpak.

Zonder creativiteit geen wind in de zeilen. We werken agile en kijken na elke sprint wat een verdere doorontwikkeling gaat opleveren. We zijn flexibel, houden de vinger aan de pols en durven verder te kijken dan onze neus lang is. Levert het niet het resultaat op dat we hadden verwacht? Jammer, maar dan zijn we hier open over en varen we een andere koers.

Op deze wijze spannen we ons dagelijks in als innovatiepartner voor onze opdrachtgevers. We adviseren, sturen bij en borgen kennis om innovatie blijvend op de kaart te zetten.

Innovatie verankeren in je bedrijfsstrategie?

Bij ilionx hebben we innovatie hoog in het vaandel staan.
We gaan graag met je in gesprek.

Wilt u een afspraak maken?

Relevante onderwerpen

Ilionx logo