waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx haalt maar liefst twee Computable nominaties binnen!

Net als afgelopen twee jaar heeft ilionx niet één, maar twee relevante nominaties vanuit de Computable Awards 2021 ontvangen. Stemmen kan vanaf nu!

Scoren met de Corona mobiliteitsmonitor

ilionx staat al een paar jaar op rij in de top 10 van de beste ICT dienstverleners (categorie Service Integrator) van Nederland. Dit jaar zijn we genomineerd mede door een initiatief dat relevant is en impact maakt, de Corona mobiliteitsmonitor, én daar zijn we uiteraard enorm trots op! Deze mobiliteitsmonitor is een dashboard dat met grote zekerheid voorspelt waar lokale oplevingen van covid-19 besmettingen kunnen plaatsvinden, op basis van mobiliteitsdata. Nu de versoepelingen snel gaan, zijn deze inzichten relevanter dan ooit. ilionx werkt in dit project samen met haar partner Mezuro, die de anonieme mobiliteitsdata aanlevert. Daarnaast zijn de modellen die de verspreiding van corona berekenen zijn ontwikkeld in samenwerking met de TU Eindhoven, Universiteit Twente en de Universiteit Utrecht. Lees meer over dit geweldige maatschappelijke project.

De wereld een beetje beter

Naast impact maken voor mensen en bedrijven met de best passende en innovatieve oplossingen maken we ons ook hard voor de wereld om ons heen. Goed om te zien dat dit gezien én gewaardeerd wordt in de markt. Blij zijn we daarom met de nominatie in de categorie Duurzaamheid en MVO.  Afgelopen jaar heeft ilionx de MVO Prestatieladder versie 3 certificering ontvangen van TÜV Nederland. ilionx is hiermee één van de eerste Nederlandse bedrijven die voldoet aan de gestelde eisen van versie 3. De behaalde certificering sluit aan op de intrinsieke motivatie van de medewerkers van ilionx om hun maatschappelijke impact en -prestaties te verbeteren. Lees meer over deze certificering en doelen die ilionx gesteld heeft.

Breng je stem uit!

Een nominatie en dus erkenning uit de markt is iets om heel trots op te zijn, maar een Award zou toch echt de kroon op ons werk zijn. Vanaf vandaag kun je je stem uitbrengen. Het aantal stemmen van het publiek bepaalt voor vijftig procent de winnaar. De andere vijftig procent wordt bepaald door een professionele jury. Na de zomer (op 2 november) worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. Wij hopen dat we kunnen rekenen op jouw stem!

Link gekopieërd