waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Workshop Dashboard in een Dag (virtueel)

Meer doen met onze data. Dat willen we allemaal. Maar de vraag is: “Hoe?” en welke BI tool kun je hiervoor het beste gebruiken.

Het ‘beste’ kan betekenen gebruiksvriendelijk, toekomstbestendig, visueel sterk en met mogelijkheden tot self service BI en cloud. Feit is dat Power BI in het ‘Magic Quadrant’ van Gartner hier als beste keuze uitkomt.

Power BI is een Business Analytics-dienst waarin je je bedrijfsgegevens in één overzicht snel kunt inzien en kunt analyseren. Je kunt de status van je organisatie op de voet volgen met live dashboards, uitgebreide interactieve rapporten maken en desgewenst je overzichten onderweg openen op je smartphone.

Maak kennis met: workshop Dashboard in een Dag

ilionx ziet Power BI dan ook als uitstekende keuze als BI tool en heeft inmiddels zeer veel ervaring opgedaan met trainingen en implementaties hiervan. We zijn verheugd de online workshop Dashboard in een Dag’ op woensdag 26 januari 2022 aan te bieden. Deze workshop is bedoeld voor mensen die functioneel met (stuur)data te maken hebben en is interessant als je:

  1. Op zoek bent naar een nieuwe BI tool en zelf wil ervaren hoe Power BI werkt en wat je ermee kunt
  2. Al ervaring hebt met Power BI maar er graag meer uit wilt halen

Wat levert het je op?

Deze online Dashboard in een Dag workshop wordt kosteloos door ilionx aangeboden in samenwerking met Microsoft. Het doel van deze informatieve sessie is om inzicht te krijgen in hoe je je gegevens op een eenvoudige en aantrekkelijke manier kunt analyseren.

LET OP: wegens de populariteit van de workshop kunnen we niet alle geïnteresseerden op deze datum automatisch laten deelnemen. Jouw inschrijving is daarom pas definitief zodra je een bevestigingsmail van ons ontvangen hebt.

Aan het einde van de dag heb je als deelnemer meer inzicht in:

  • Het verbinding maken met gegevens uit verschillende bronnen en hoe deze te importeren en te converteren
  • Het definiëren van bedrijfsregels en KPI’s
  • Het bekijken van gegevens met krachtige visualisaties
  • Het samenstellen van indrukwekkende rapporten samenstellen
  • Het delen van dashboards met collega’s en hoe deze te publiceren op internet
Link gekopieërd