waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Customer Insights webinar

Ontdek het gedrag van jouw klant en krijg direct meer inzicht tijdens het Customer Insights webinar.

Hoe zou het zijn als jouw klanten of prospects jouw producten, diensten of services op maat aangeboden krijgen, zonder dat ze daar zelf iets voor hoeven doen? Als wij nou eens kunnen aantonen hoe waardevol het is om een unieke beleving te creëren voor je klanten? En hoe sterk je jezelf dan als organisatie kunt positioneren?

Analysetool Dynamics 365 Customer Insights

Partner Microsoft brengt vol enthousiasme Dynamics 365 Customer Insights op de markt: een geavanceerde analysetool. Met Customer Insights kan elke organisatie haar klantgegeven samensmelten en beter begrijpen. Hierdoor verkrijg je inzicht in de behoeften van de klant en kun je gepersonaliseerde ervaringen versterken.

Customer Insights webinar

Tijdens dit webinar (van 13:00u tot 15:00u) nemen wij je in twee uur mee in de wereld van Hotel Okura. Een wereld waar gastvrijheid, service, maar bovenal persoonlijke aandacht, centraal staat. Hotel Okura verbindt de offline wereld met online en maakt daardoor elke beleving van haar klanten uniek.

Wat mag je verwachten van het webinar?

  • Een heldere presentatie hoe Hotel Okura haar gasten op maat bedient, zowel on- als offline;
  • Praktische handvatten hoe je een 360 graden klantprofiel creëert met behulp van Microsoft Customer Insights;
  • En natuurlijk is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Naast dit programma bieden wij aan de deelnemers van het webinar een beperkt aantal UXray scans aan. De UXray scan geeft een helder inzicht waar en hoe jij jouw applicatie of website kan verbeteren, om jouw klanten die unieke beleving te laten ervaren.

Zelf aan de slag?

Heb jij zelf een leuke case waar je mee aan de slag wil? Lever deze case na de sessie bij ons aan en maak kans op een inspiratiesessie bij jou op locatie.

Link gekopieërd