waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Tony's Chocolonely verbetert voortdurend sales- en serviceprocessen met Salesforce

Tony's Chocolonely

Wie kent ze niet: de chocoladerepen van Tony’s Chocolonely met hun felgekleurde wikkels.

Niet alleen de uiteenlopende smaken en ongelijke stukken vallen op, maar ook de missie van Tony’s: ‘Samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade’. Soepele sales- en serviceprocessen zorgen ervoor dat het bedrijf zich kan focussen op het tegengaan van moderne slavernij. Daarom werkt Tony’s, samen met ilionx (voorheen Redbook ICT), voortdurend aan het verbeteren van hun Salesforce-oplossingen en het leveren van goede support voor eindgebruikers.

Onafgebroken optimaliseren

Het Salesforce-platform helpt Tony’s om alle processen rondom de verkoop en dienstverlening consequent te optimaliseren. “We maken gebruik van de sales- en servicecloud van Salesforce, maar we hebben ook functionaliteit op maat”, vertelt Martijn van Kelegom, Digital Consultant bij Tony’s Chocolonely. “We werken hiervoor samen met een team van ilionx (voorheen Redbook ICT) wat bestaat uit een consultant en ontwikkelaar. Deze opzet heeft ons geholpen naar een consistente verbetercyclus gedurende het hele jaar.”

“We maken gebruik van de sales- en servicecloud van Salesforce, maar we hebben ook functionaliteit op maat.”

Martijn van Kelegom, Digital Consultant bij Tony's Chocolonely

Fijne sparringpartner

ilionx (voorheen Redbook ICT) vindt het belangrijk om de juiste kennis en vaardigheden te leveren voor de vaak complexe trajecten van klanten. Daarom zijn de consultants goed opgeleid en in staat om de business en ICT bij elkaar te brengen. “ilionx (voorheen Redbook ICT) heeft altijd consultancy van hoge kwaliteit geleverd”, geeft Martijn aan. “De mensen waarmee we samenwerken hebben uitstekende kennis van het platform en de tools die ze bieden.”

“Wanneer we van plan zijn om nieuwe functionaliteit te bouwen, bespreek ik de vereisten en mogelijke oplossingen met de specialisten van ilionx (voorheen Redbook ICT)”, vervolgt Martijn. “Ik vind die gesprekken erg waardevol, omdat we elkaar openlijk uitdagen wanneer we de voor- en nadelen van verschillende opties bekijken. Mochten ze niet direct een antwoord hebben op een vraag, dan gaan ze er meteen achteraan. Wanneer we dan met elkaar op één lijn zitten, verloopt de levering vlot.”

Borgen van kennis

Ook kennisoverdracht staat centraal in de samenwerking tussen ilionx (voorheen Redbook ICT) en Tony’s. Onmisbaar voor het waarborgen van de effectiviteit van de technologie, maar ook voor de continuïteit in de toekomst. “Mijn collega’s die het systeem gebruiken, hebben soms rechtstreeks contact met de consultants van ilionx (voorheen Redbook ICT) voor ondersteuning of training”, zegt Martijn. “En wat ik daarover hoor, is dat ze ook effectief communiceren met mijn niet-technische collega’s.”

Link gekopieërd