Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Snel en efficiënt aan de slag met klantdata

Een 360-graden klantbeeld met Salesforce.

Neem contact op

Een 360-graden klantbeeld met Salesforce.

De oplossingen van de wereldwijde softwareleverancier sluiten naadloos op elkaar aan en bieden je een single source of truth waaruit je gemakkelijk rapportages destilleert. Silo’s zijn hiermee verleden tijd. Wel zo handig, als je klantcontactcentrum, salesafdeling of marketingteam snel en efficiënt aan de slag wil met klantdata. Hebben we het al over het automatiseren van manuele handelingen gehad? Nee? Dat hoeft ook niet, want dat regelen we als partner van Salesforce binnen een mum van tijd voor je.

Meebewegen met jouw behoeften

Zowel voor nieuwe implementaties, doorontwikkeling of de reorganisatie van een bestaande Salesforce Suite staan we voor je klaar. In het partnership dat ilionx onderhoudt met Salesforce bieden we onder andere Sales Cloud, Service Cloud, Community Cloud, Pardot en Salesforce Healthcare aan. De verschillende clouds van Salesforce zorgen dankzij beter pipeline management voor een optimalisatie van bedrijfsprocessen. Je data komt op één centraal platform binnen. Omdat Salesforce op low code is gebaseerd, kunnen we de oplossingen compleet customizen en inrichten op jouw behoeften. Bovendien zorgt Salesforce met regelmatige automatische upgrades voor dat je altijd beschikt over de beste functionaliteiten. Hierin zijn de laatste marktontwikkelingen meegenomen. Zo hoef je gedurende de jaren geen nieuwe, losstaande oplossingen aan te schaffen. Salesforce groeit met je mee.

Sales Cloud en Pardot

Alle informatie over prospects, leads en klanten vind je terug in Sales Cloud. Waar Sales Cloud zorgt voor de optimalisatie van je salesfunnel, inzicht geeft in salestrajecten, voorspellingen op basis van klantdata en processen automatiseert, ondersteunt Pardot dit met de juiste marketingtooling. Je kunt hier onder andere je marketing journeys en Account Based Marketing campagnes in monitoren en verbeteren.

Service en Community Cloud

Je klantcontactcentrum wordt blij van Service Cloud. Deze oplossing ondersteunt je servicemedewerkers door dubbel werk te elimineren, processen te automatiseren en workflows te verbeteren. Kortom, Service Cloud zorgt voor een grote efficiëntieslag. Door hier Community Cloud aan te koppelen, verminder je bovendien de contactdruk voor je medewerkers. Met de creatie van een Mijn-omgeving geef je automatisch statusupdates over een klantvraag. Daarnaast kun je je bestaande klanten inzetten als ambassadeurs. Laat hen de vragen van anderen beantwoorden en het community-gevoel verder uitbouwen.

Salesforce Healthcare

Salesforce Healthcare is een specifieke cloudoplossing voor de zorgsector. Denk daarbij aan het vervangen van het centrale zorgsysteem, het verminderen van de administratiedruk en het bijhouden van patiëntendossiers.

De aanpak van ilionx

Kwaliteit en kennis staan in onze samenwerkingen centraal. We weten dat iedere implementatie vraagt om een goede voorbereiding. Daarom voeren wij standaard een uitgebreid vooronderzoek uit waarin we jouw organisatie goed leren kennen. Blijkt hieruit dat je ook ondersteuning kunt gebruiken op andere IT-gebieden, zoals data analytics, cloud of management consultancy? Of heb je behoefte aan een bredere integratie van Salesforce in je organisatie? Als brede IT-dienstverlener bieden we ondersteuning op al deze vlakken én meer. Ons uitgangspunt? Een duurzame relatie opbouwen waarin je een oplossing voor de lange termijn in handen hebt en we samen verder groeien.

Link gekopieërd