waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx behaalt als eerste Nederlandse partij de Microsoft Advanced Specialization in low code applicatieontwikkeling

Microsoft Advanced Specialization in low code applicatieontwikkeling | power platform partner | Microsoft AI en Application partner

Accreditatie bevestigt sterke positionering van ilionx als Microsoft partner.

Utrecht, 9 augustus 2021 – IT-dienstverlener ilionx heeft de Microsoft Advanced Specialization in low code-applicatieontwikkeling behaald. De accreditatie bevestigt de capaciteiten van ilionx in low code-applicatieontwikkeling op basis van Microsoft Power Apps en Power Automate. ilionx is de eerste Nederlandse organisatie en op internationaal toneel de zesde organisatie die deze status heeft behaald. Daarmee verstevigt het IT-bedrijf haar positie als één van de belangrijkste Microsoft-partners in Nederland.

Strenge eisen voor certificering

Alleen Microsoft partners met een aantoonbaar trackrecord bij Microsoft Power Apps klanten, voldoende gecertificeerde professionals in huis en dienstverlening op het gebied van Microsoft Marketplace Power Apps komen onder strenge voorwaarden in aanmerking voor certificering. De status zorgt voor een betere dienstverlening richting klanten. Zo kunnen zij nu terecht bij ilionx voor applicatiemodernisatie assessments, ontwikkeling van moderne Power Apps-applicaties en/of hosting van applicaties. Neem bijvoorbeeld Rubix Group, Europa’s grootste leverancier van producten voor industrieel onderhoud. Met Microsoft Power Apps heeft ilionx een oplossing gebouwd die het voorraadbeheer van Rubix Group sterk vereenvoudigt.

Jan Veltman, CEO bij ilionx: “We zijn enorm trots op deze certificering. We blijven onze expertise op het gebied van Microsoft uitbreiden en versterken, naast onze al eerder behaalde Azure Advanced Specialization certificeringen. Hiermee behouden we onze koploperspositie bij overheidsinstanties, healthcare- en retailbedrijven. We bevestigen met deze nieuwe unieke status weer eens dat ilionx een van de belangrijkste Microsoft-partners is op het gebied van Azure cloud, applicatieontwikkeling en low code.”

Link gekopieërd