waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Succesvolle Round Table Gehandicaptenzorg

Afgelopen donderdag hebben wij een succesvolle ronde tafel gehad met zorginstellingen in de care sector.

Hierbij hebben we uitdagingen besproken met I&A managers rondom de snel groeiende technologie in de zorgmarkt t.a.v. het verbeteren van het leven van cliƫnten, maar ook hoe technologie de zorgprofessionals kan ondersteunen in hun werk.

Hot topics die naar boven kwamen, waren onder andere de digitale vaardigheden van zorgprofessionals waar nog veel te behalen valt en de veranderbereidheid van zorgprofessionals in de manier van zorgverlening. Dan hebben we het bijvoorbeeld over de mogelijkheid om zorg op afstand te verlenen door ‘beeld’: iets wat voor veel professionals nog niet is geaccepteerd als een manier om goede zorg te verlenen.

Kortom, een informatieve middag waarbij we ervaringen hebben kunnen delen en van gedachten hebben kunnen wisselen. Dat smaakt naar meer. Op 15 november vindt de eerstvolgende round table plaats voor zorginstellingen in de VVT en voor de GGZ zal er eind november nog eentje volgen. Indien u zich hiervoor wilt inschrijven, neem dan eventjes contact op met Floortje Rodermans via frodermans@ilionx.com.

Link gekopieërd