waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

QNH ilionx DevDays 2018 | 8e editie groot succes!

2 dagen, 15 sprekers en 100 QNH & ilionx developers. We hebben het over alweer de 8e editie van de QNH DevDays.

Een kennisevent vóór en dóór collega’s, dat afgelopen 2 & 3 november plaatsvond. Ook dit jaar was Hotel van der Valk in Arnhem weer een perfecte gastheer waarbij het de bezoekers aan niets ontbrak.

Kennisevent

De QNH DevDays is een kennisevent pur sang dat wordt georganiseerd voor alle developers binnen QNH uit de unit Application Development van QNH Noord (Groningen), QNH Midden (Amsterdam) en QNH Zuid (Maastricht) en QNH Belgium. Daarnaast waren er dit jaar ook een aantal developers van ilionx aanwezig én bleven ex-collega’s, (ex) stagiaires en geïnteresseerden in een baan bij QNH niet uit. Een mooie mix dus van gedreven mensen die allemaal enthousiast zijn om iets te leren!

Interessante sprekers

Na de aftrap van Wiebe de Boer, CEO bij ilionx, ging het event van start met een interessante plenaire key-note sessie over Ethical Hacking van Barry van Kampen. Hij liet ons onder andere zien hoe slecht Internet of Things devices zijn beveiligd.

Daarna vonden gedurende de rest van de dag interessante parallelsessie plaats, waarin de sprekers alle ins en outs en handige learnings vertelden over Graphql, Flutter, de Hololens, Polymer, PowerBI + TypeScript, DevOps & Azure, DevOps & Kubernetes, Remote Sensing en Kotlin.

Ook eigen medewerkers brachten de gasten dingenbij. Zo werd er een workshops gegeven over Copper en Blockchain.

Goede sfeer

Het bezoekersaantal van de DevDays groeit elk jaar en dat is niet voor niets. Er wordt elk jaar weer uitgekeken naar het volgende event, voor velen is het zelfs één van de redenen om voor QNH/ilionx te kiezen als werkgever. Leren van én met elkaar, 2 dagen lang. Dát is waar het om draait.

Het was voor mij alweer de vierde devdays die ik heb meegemaakt. Het was weer een geslaagd evenement en absoluut Ein toller Abend! – Etienne Vercouteren, Software Engineer

Dit was mijn eerst keer DevDays QNH/ilionx. Het viel me meteen op hoe goed alles georganiseerd was. Ik heb heel veel geleerd over nieuwe mogelijkheden en innovatieve oplossingen. De sfeer is heel  relaxed, alsof je tussen een grote groep vinden zit. Ik kom volgend jaar ZEKER weer! – Valeria Terlita, UX Designer

Link gekopieërd