waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx start samenwerking Kadaster

Kadaster

ilionx gaat, samen met Atos en Ordina, een samenwerking aan met het Kadaster, openbaar register van vastgoed.

Dit betekent dat ilionx de komende vier jaar, met een kans op verlenging van twee jaar, een van de strategische samenwerkingspartners van het Kadaster is om kennis, expertise en ervaring te onderhouden en te ontwikkelen.

Onderdeel van het contract is onder andere het inhuren van teams om zelfstandig, of in samenwerking met het Kadaster, te werken aan een dienst of opdracht. Hiermee kan het Kadaster een meer flexibele invulling geven aan de inhuur en beter meebewegen met trends en ontwikkelingen. Daarnaast is er een behoefte aan het inhuren van specifieke kennis op afroep voor de bestaande dienstverlening.

“We laten zien dat we niet alleen innovatief zijn in de technische aspecten, maar ook passende vormen van aanbestedingen zoeken voor de uitdagingen van de toekomst. High performance teams kunnen hierin echt het verschil gaan maken en we kijken dan ook uit naar de samenwerking”, aldus Cora Smelik, lid raad van bestuur Kadaster.

Jos Kuijlenburg, directeur bij ilionx Zwolle, vertelt: “We zijn erg blij dat we deze samenwerking aan gaan. We kijken ernaar uit om het Kadaster bij te staan met de expertise van ons high performance team. Door nauw samen te werken, kennen onze mensen de klant én elkaar en kunnen we de beste kwaliteit leveren.”

Link gekopieërd