waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx (voorheen QNH) eerste AWS Service Delivery Partner voor Microsoft Workloads

Amazon Web Services (AWS) heeft IT-dienstverlener en kennispartner ilionx (voorheen QNH) gekozen tot eerste Nederlandse Service Delivery Partner voor Microsoft Workloads. Dit betekent dat ilionx (voorheen QNH) als eerste clouddienstverlener in Nederland klanten optimaal kan ondersteunen bij het ontwerp, de migratie, implementatie en het beheer van op Microsoft gebaseerde systemen en applicaties in de AWS Cloud. Na een uitgebreid reviewproces door Amerikaanse AWS-specialisten in architectuur en aanpak bij referenties als bijvoorbeeld Groningen Seaports en NXP is ilionx (voorheen QNH) toegelaten tot de selecte partnergroep.

Dit partnership levert de klanten van ilionx (voorheen QNH) verschillende voordelen op. Zij kunnen hierdoor bijvoorbeeld tegen lagere kosten in Proof of Concepts (PoC’s) en pilots gebruikmaken van de AWS Cloud in combinatie met Microsoft-systemen. ilionx (voorheen QNH) werkt rechtstreeks met AWS samen om klanten te ondersteunen en adviseren. Dankzij deze samenwerking worden klanten geadviseerd op het gebied van de meest optimale cloud (kosten) modellen, Microsoft-licenties en scenario’s toegespitst op de AWS cloudomgeving of multi-cloudomgevingen. Zo halen klanten tegen zo laag mogelijke kosten het maximale uit de cloud.

“Ik ben er trots op dat wij als QNH Consulting & ilionx als eerste en enige in Nederland deze status hebben, ook in Europa zijn er slechts enkele organisaties die zich Service Delivery Partner voor Microsoft Workloads mogen noemen.”

Dolf Jan Mulder, CTO bij QNH Consulting & ilionx

“We kunnen klanten nu nog beter ondersteunen en adviseren met Microsoft licentie scenario’s en Microsoft Workloads op de AWS Cloud. Ik kijk er naar uit om de komende maanden samen met collega’s en AWS aan de slag te gaan om via het Service Delivery programma verschillende voordelen te realiseren voor onze klanten, zoals PoC’s, pilots en credits voor AWS-omgevingen.”

Bjorn Schmitz, Partner Executive, bij QNH Consulting & ilionx

Link gekopieërd