Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Naadloze verbinding tussen systemen

Als de integratie aan de achterkant ontbreekt, kun je aan de voorkant niet voorzien in de groeiende behoefte van de klant.

Neem contact op

Klassieke integratie: naadloze verbinding tussen systemen voor soepele data-uitwisseling.

Wissel jij veel data uit? Intern tussen systemen en applicaties? Of zelfs extern met klanten of partners? En geeft dit de nodige uitdagingen of zelfs problemen? Systeemintegratie is dan een belangrijke stap voorwaarts. Het is zelfs een voorwaarde voor een succesvolle digitale toekomst. Als de integratie aan de achterkant ontbreekt, kun je aan de voorkant niet voorzien in de groeiende behoefte van de klant. Hoog tijd dus om die integratie te realiseren.

Integratiespecialisten koppelen je systemen

De basis voor de integratie wordt gevormd door standaard patronen die al sinds 2003 beschreven en marktbreed geaccepteerd zijn. Het grote voordeel van klassieke integratie is dat je legacy applicaties kunt ontsluiten met gangbare protocollen. Deze protocollen zijn robuust en ontwikkeld om lang mee te gaan. Daardoor ben je zeker van continuïteit. Implementatie van de benodigde integraties op basis van deze patronen zorgt voor een robuuste, schaalbare, herhaalbare en betrouwbare data-uitwisseling. Onze professionals hebben diepgaande kennis van integratie en een berg aan ervaring. We staan in de startblokken om je systemen te koppelen, zodat jij berichten en bestanden gestructureerd kunt uitwisselen.

Link gekopieërd