waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Zorg & ICT: 9 t/m 11 april 2024

Zorg & ICT 2024

Fit for the future

Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar je als zorgprofessional kennis deelt en de nieuwste trends en ontwikkelingen ziet. Op de beursvloer spot je volop innovaties van aanwezige exposanten en hoe je die succesvol kunt toepassen in je eigen organisatie. Zo werken we samen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg. Samen ‘fit for the future’.

Uiteraard zijn wij ook weer aanwezig met onze ilionx healthcare stand. Wil je weten hoe wij de complexe wereld van Zorg & ICT eenvoudiger voor je kunnen maken? Kom dan naar onze stand of naar 1 van onze theatersessies over RPA in de zorg, EPD Analytics en de Nederlandse Zorgcloud.

Zien we jou op 9, 10 of 11 april in de Jaarbeurs in Utrecht? Je kunt je hier gratis registreren.

Theatersessie EPD Analytics

EPD Analytics theatersessie

Dinsdag 9 april: 14.30 – 15.00 uur (Theater 2).
Spreker Rik Opdam.

“Veel zorginstellingen laten waardevolle data in hun Elektronische Patiëntendossier (EPD/ECD) onbenut. Met geavanceerde taalmodellen kunnen we kunstmatige intelligentie (AI) inzetten voor diepgaande analyse van tekstuele informatie in deze documenten. ilionx heeft EPD Analytics ontwikkeld dat gebruikt maakt van eigen specifieke taalmodellen en van Large Language Models.

Het ilionx-team past modellen aan voor specifieke behoeften, zoals het voorspellen van doorligplekken op basis van ECD-gegevens. Het verbetert zorginzichten, creëert een patiëntgerichte werkomgeving, versnelt implementatie van verbeteringen, herkent gezondheidsrisico’s vroegtijdig en vergemakkelijkt vergelijkbare casussen. Aan de hand van enkele referentiecases ontdek je wat text analytics voor jouw zorginstelling kan betekenen. ”

Schrijf je in voor deze theatersessie.

ilionx healthcare, KPMG en Uniserver lanceren de Nederlandse Zorgcloud

Nederlandse Zorgcloud

Woensdag 10 april 10.00-10.30 uur.
Sprekers Erik Schmitz (ilionx healthcare), Roy Stroek (KPMG) en Hans Hendrikx (Uniserver).

“In de Nederlandse zorgsector heerst een paradox: de vraag naar zorg groeit, terwijl budgetten krimpen en personeelstekorten toenemen. IT-kosten stijgen door infrastructuurbeheer en privacyvereisten. Het huidige IT-budget gaat voornamelijk naar het in stand houden van bestaande systemen. Een coalitie van KPMG, ilionx healthcare en Uniserver biedt een alternatieve aanpak. Dit pad bevordert financiële ruimte voor innovatie, efficiëntere inzet van middelen en personeel, en legt een basis voor gegevensuitwisseling en implementatie van AI-toepassingen in de zorg. Het streven is naar een transformatie die de zorgsector toekomstbestendiger maakt.”

Schrijf je in voor deze theatersessie.

Theatersessie RPA in de zorg

RPA in de zorg

Woensdag 10 april: 14.30 – 15.00 uur (Theater 2).
Spreker Floor Grootjans.

“Wat als we alle tijd en budget die we nu steken in repetitieve administratieve handelingen kunnen verplaatsen naar wat er ècht toe doet: aandacht en goede zorg voor patiënten? Wij realiseren dit met onze digitale zorgassistent DIZA, waarbij processen worden geautomatiseerd door middel van Robotic Process Automation (RPA). DIZA is een softwarerobot die verschillende klik- en typeacties aan de voorkant van applicaties nabootst. DIZA krijgt een eigen werkplek en is in korte tijd van onschatbare waarde voor het team.”

Schrijf je in voor deze theatersessie.

Link gekopieërd